VARO Energy kleurt overgenomen tankstations om naar Argos

De in 2019 door VARO Energy overgenomen tankstations van Calpam en Q8 zijn omgekleurd naar Argos. Daarmee heeft laatstgenoemde formule nu een netwerk van ruim 180 pompstations, zo maakt VARO Energy deze week bekend.

De afgelopen periode zijn 18 locaties omgekleurd. De toevoeging vloeit voort uit de overname in september 2019 van 100 procent van de aandelen in SMD Beheer, een vennootschap binnen de Calpam-groep. Als onderdeel van die overeenkomst kreeg VARO Energy enkele Calpam en Q8-locaties in handen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.