Berkman Energie Service komt met restaurantactie

Tankstationformule Berkman heeft samen met Heerlijk, een online platform voor restaurantreserveringen en hotelovernachtingen, een kortingsactie opgezet ter ondersteuning van de Nederlandse horeca. Bij elke tankbeurt krijgen consumenten een kortingscode.

Volgens Berkman Energie Service doen er zo’n 55 tanklocaties mee aan de actie. Daarbij maakt het niet uit hoeveel er getankt wordt; ook bij slechte enkele liters brandstof ontvang je in november en december een kortingscode voor een diner of een hotelovernachting. De hoogte van de korting is afhankelijk van de afspraken met de betreffende horecaondernemers. Waar sommigen hebben gekozen om 30 procent korting te bieden, gaan andere etablissementen voor 50 procent korting.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.