Integratie PumpWatch en SODA moet aanpak doorrijders vereenvoudigen

BigBrother, leverancier van beveiligingsoplossingen, gaat een samenwerking aan met de ServiceOrganisatie Directe Aansprakelijkstelling voor de vereenvoudiging van incassoverzoeken na financiële schade door tanken zonder te betalen.

Het data-gedreven camerasysteem PumpWatch van leverancier BigBrother kan voortaan geïntegreerd worden in de service van de ServiceOrganisatie Directe Aansprakelijkstelling, kortweg SODA. Dit moet het voor pomphouders en andere belanghebbenden mogelijk maken om met één druk op de knop een incassoverzoek te doen.

Dankzij de toepassing van slimme filters was het al mogelijk de juiste beelden bij een doorrijder of uitgestelde betaling snel te vinden, legt Dennis Klarenbeek uit, account manager bij BigBrother. “Je hoeft niet meer te zoeken op datum en tijdstip, maar bijvoorbeeld alleen nog maar op de zoekterm ‘doorrijder’.”

Door de integratie met SODA wordt het aanmelden van een incassoverzoek vergemakkelijkt, omdat dit direct vanuit het camerasysteem kan worden gedaan. Hierdoor is het bij elkaar zoeken van de juiste bewijslast niet meer nodig. Dit moet pomphouders werk uit handen nemen.

Doordat de integratie van PumpWatch en SODA twee kanten op werkt, is het bijhouden van een losse administratie niet meer nodig. Alle verzoeken staan in een totaaloverzicht weergegeven op PumpWatch, samen met de huidige status. Zo kun je in één oogopslag zien wat er door wie mogelijk uitbetaald wordt. Tevens maakt deze integratie het mogelijk om in geval van een vergissing het incassoverzoek weer in te trekken.

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.