Kijk terug: GreenFleet Event 2020 – missie zero emissie

Het is dé vraag die de sector volledig in z’n greep houdt. Hoe snel gaat de opkomst van elektrisch rijden? De online-editie van het GreenFleet Event, die op woensdag 4 november plaatsvond, stond volledig in het teken van het thema ‘Missie, zero emissie’. Het programma, een samenwerking tussen vakbladen Automobiel Management en TankPro, is hieronder terug te kijken.

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Door de energietransitie zal de wereld van mobiliteit en vervoer de komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? Zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.