Waterstof verkrijgbaar bij nieuw tankstation Fieten Olie in Steenwijk

Fieten Olie gaat een nieuw tankstation bouwen op bedrijvenpark Eeserwold in Steenwijk. Bij de nieuwe locatie zullen niet alleen laadpunten voor elektrische auto’s komen, maar kan ook waterstof getankt worden. “We zijn bezig met tekeningen voor de vergunningen en willen dit jaar nog met de bouw gaan beginnen”, laat directeur Richard Fieten weten.

Fieten Olie gaat het tankstation realiseren op de hoek Eesveenseweg-Eeser Gaard in Steenwijk op een perceel van 8500 vierkante meter. De locatie is de 45e van de Drentse onderneming in Nederland. Onlangs opende Fieten Olie stations in Hardenberg, Oude Pekela en Rolde. Nog voor de zomervakantie van volgend jaar moet de locatie in Steenwijk geopend gaan worden.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.