Foto: Erik Boschman

GP Groot rondt omkleuring van Firezone-locaties naar Argos af

GP Groot rondt deze week de verbouwing af van alle negen Firezone-locaties naar het Argos-merk. Komende tijd volgen nog eens zeven tankstations die op dit moment in de kleuren van Texaco staan. Het aantal Argos-stations van de Noord-Hollandse onderneming komt daarmee uit op 35.

GP Groot besloot eerder dit jaar om de samenwerking met VARO Energy uit te breiden en alle Firezone- en Texaco-tankstations om te bouwen naar het merk Argos. Het bedrijf uit Heiloo voerde sinds 2004 het aan Texaco gelieerde merk Firezone. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot de strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen en gekozen voor een andere koers.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.