Lees TankPro Magazine, nummer 3

We namen voor dit nummer samen met Dick Jan Marees een kijkje bij het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn van AVIA Marees. Voor de rubriek ‘De 9 vragen aan…’ gingen we op bezoek bij Arnold Scherpenkate en Arend Nieboer van VARO Energy. In dit nummer verder een groot aantal verhalen die in het teken staan van carwash. Want hoe haal je als tankstation nou meer uit je wasgelegenheid?

Het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn langs de N307 bij Zwaag wordt een van de grootste foodcourts van Nederland. Het project omvat maar liefst zes foodketens, een AVIA-tankstation met laadfaciliteiten en een wasstraat. Initiatiefnemer Dick Jan Marees, directeur van AVIA Marees, vertelt uitgebreid over dit grote nieuwbouwproject.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dennis Moerkens

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.