WEX Inc. neemt tankpasactiviteiten van EG Group over

De tankpasactiviteiten van EG Group zijn overgenomen door WEX Inc. De activiteiten zijn per 1 juli overgegaan. EG Group benadrukt dat de tankpassen die binnen de overname vallen, gewoon blijven werken.

Het gaat hierbij onder meer om de GO tankpas, Go the easy way, de Nijol tankpas en de Salland Tankpas. Klanten kunnen daardoor gewoon gebruik blijven maken van het bestaande netwerk en van de voordelen en services die deze kaarten bieden. Alle contactgegevens blijven geldig en hetzelfde team van medewerkers blijft de klant binnen WEX Inc. van dienst zijn. Ook aan gemaakte contractuele afspraken verandert niets. WEX Inc. blijft alle voorwaarden naleven.

Uitbreiding netwerk

EG Group heeft in Nederland een kleine zeshonderd locaties onder de merken Texaco, Firezone en Esso. Dat is inclusief de 97 Esso-locaties die vorig jaar van NRGValue werden overgenomen. Afgelopen anderhalf jaar is een groot deel van het Texaco- en Firezone-netwerk omgebouwd naar het merk Esso.

EG Group valt vooral op door de samenwerking met bekende partijen voor het shopgedeelte. In België is een samenwerking met louis delhaize en in Engeland en Nederland met Spar. Verder worden de handen ineengeslagen met onder meer Starbucks, Carrefour, Subway, Burger King, Greggs, Pomme de Pain en Délifrance. Het is afhankelijk per land welke partners terug te vinden zijn.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WEX Inc. neemt tankpasactiviteiten van EG Group over | TankPro.nl

WEX Inc. neemt tankpasactiviteiten van EG Group over

De tankpasactiviteiten van EG Group zijn overgenomen door WEX Inc. De activiteiten zijn per 1 juli overgegaan. EG Group benadrukt dat de tankpassen die binnen de overname vallen, gewoon blijven werken.

Het gaat hierbij onder meer om de GO tankpas, Go the easy way, de Nijol tankpas en de Salland Tankpas. Klanten kunnen daardoor gewoon gebruik blijven maken van het bestaande netwerk en van de voordelen en services die deze kaarten bieden. Alle contactgegevens blijven geldig en hetzelfde team van medewerkers blijft de klant binnen WEX Inc. van dienst zijn. Ook aan gemaakte contractuele afspraken verandert niets. WEX Inc. blijft alle voorwaarden naleven.

Uitbreiding netwerk

EG Group heeft in Nederland een kleine zeshonderd locaties onder de merken Texaco, Firezone en Esso. Dat is inclusief de 97 Esso-locaties die vorig jaar van NRGValue werden overgenomen. Afgelopen anderhalf jaar is een groot deel van het Texaco- en Firezone-netwerk omgebouwd naar het merk Esso.

EG Group valt vooral op door de samenwerking met bekende partijen voor het shopgedeelte. In België is een samenwerking met louis delhaize en in Engeland en Nederland met Spar. Verder worden de handen ineengeslagen met onder meer Starbucks, Carrefour, Subway, Burger King, Greggs, Pomme de Pain en Délifrance. Het is afhankelijk per land welke partners terug te vinden zijn.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.