Brandstofmix 2020-2025 centraal op Nationaal Tankstation Congres

In welke brandstoffen moet je investeren om een succesvol tankstation te kunnen blijven exploiteren? Die vraag staat centraal tijdens het Nationaal Tankstation Congres op woensdag 21 november. Tal van topsprekers van binnen en buiten de sector gaan uitgebreid in op de mogelijkheden en de kansen die er liggen. Het congres vindt plaats tijdens de Tankstation Vakbeurs 2018 in Expo Houten.

Het zijn de belangrijkste vragen die de branche op dit moment bezighouden: wat wordt de brandstofmix van de komende jaren en hoe lang blijven benzine en diesel nog gemeengoed aan de pomp? Tijdens het Nationaal Tankstation Congres wordt uitgebreid stilgestaan bij de belangrijkste alternatieven die beschikbaar zijn. Er is volop aandacht voor de kansen die waterstof en elektrische mobiliteit bieden. Ook andere alternatieven zoals groengas, LNG (vloeibaar aardgas), HVO’s en biobrandstoffen komen uitgebreid aan bod.

Presentaties en discussies

Op het programma staan onder meer:

 • Brandstofvisie van de overheid (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
 • De toekomst van Shell (Shell)
 • Kansen én uitdagingen voor de ondernemer (BOVAG)
 • De snelle opmars van LNG (Nationaal LNG Platform)
 • LNG, wat komt er op je af? (LIQAL)
 • Dieselvervangers: de rol van HVO’s (Future Fuels Wholesale)
 • Is waterstof hét nieuwe goud? (WaterstofNet)
 • Waterstof: grote kansen voor de ondernemer (LIQAL)
 • Op zoek naar de beste mix (OrangeGas)
 • Brandstoffen op het circuit (Robert Doornbos/Rob Kamphues)

Beursvloer en netwerkborrel

Het Nationaal Tankstation Congres op woensdag 21 november wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel op de beursvloer. Dit is een mooi moment om bij te praten, te netwerken en alle stands en innovaties rustig te kunnen bekijken. Voor deelname aan het congres is een kleine vergoeding verplicht, hierbij zit ook een lunch voorafgaand aan het congres inbegrepen. Het Nationaal Tankstation Congres start om 13.00 uur.

Het congres vindt plaats op de eerste dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Hét jaarlijkse evenement voor de tankstation- en carwashbranche staat dit jaar op het programma op woensdag 21 en donderdag 22 november. De Tankstation Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs en een congres als diverse interessante workshops. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door ruim 2.000 professionals uit de tankstation-, carwash- en convenience-sectoren. Meer informatie over alle exposanten vindt u op de speciale pagina.

De registratiepagina is geopend. Geïnteresseerden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de Tankstation Vakbeurs en voor het Nationaal Tankstation Congres.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brandstofmix 2020-2025 centraal op Nationaal Tankstation Congres | TankPro.nl

Brandstofmix 2020-2025 centraal op Nationaal Tankstation Congres

In welke brandstoffen moet je investeren om een succesvol tankstation te kunnen blijven exploiteren? Die vraag staat centraal tijdens het Nationaal Tankstation Congres op woensdag 21 november. Tal van topsprekers van binnen en buiten de sector gaan uitgebreid in op de mogelijkheden en de kansen die er liggen. Het congres vindt plaats tijdens de Tankstation Vakbeurs 2018 in Expo Houten.

Het zijn de belangrijkste vragen die de branche op dit moment bezighouden: wat wordt de brandstofmix van de komende jaren en hoe lang blijven benzine en diesel nog gemeengoed aan de pomp? Tijdens het Nationaal Tankstation Congres wordt uitgebreid stilgestaan bij de belangrijkste alternatieven die beschikbaar zijn. Er is volop aandacht voor de kansen die waterstof en elektrische mobiliteit bieden. Ook andere alternatieven zoals groengas, LNG (vloeibaar aardgas), HVO’s en biobrandstoffen komen uitgebreid aan bod.

Presentaties en discussies

Op het programma staan onder meer:

 • Brandstofvisie van de overheid (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
 • De toekomst van Shell (Shell)
 • Kansen én uitdagingen voor de ondernemer (BOVAG)
 • De snelle opmars van LNG (Nationaal LNG Platform)
 • LNG, wat komt er op je af? (LIQAL)
 • Dieselvervangers: de rol van HVO’s (Future Fuels Wholesale)
 • Is waterstof hét nieuwe goud? (WaterstofNet)
 • Waterstof: grote kansen voor de ondernemer (LIQAL)
 • Op zoek naar de beste mix (OrangeGas)
 • Brandstoffen op het circuit (Robert Doornbos/Rob Kamphues)

Beursvloer en netwerkborrel

Het Nationaal Tankstation Congres op woensdag 21 november wordt aan het einde van de middag afgesloten met een borrel op de beursvloer. Dit is een mooi moment om bij te praten, te netwerken en alle stands en innovaties rustig te kunnen bekijken. Voor deelname aan het congres is een kleine vergoeding verplicht, hierbij zit ook een lunch voorafgaand aan het congres inbegrepen. Het Nationaal Tankstation Congres start om 13.00 uur.

Het congres vindt plaats op de eerste dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Hét jaarlijkse evenement voor de tankstation- en carwashbranche staat dit jaar op het programma op woensdag 21 en donderdag 22 november. De Tankstation Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs en een congres als diverse interessante workshops. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door ruim 2.000 professionals uit de tankstation-, carwash- en convenience-sectoren. Meer informatie over alle exposanten vindt u op de speciale pagina.

De registratiepagina is geopend. Geïnteresseerden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de Tankstation Vakbeurs en voor het Nationaal Tankstation Congres.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.