Beta en De Vrije Pomp organiseren Brandstofmiddag

Branchevereniging Beta en inkooporganisatie De Vrije Pomp houden op donderdag 12 oktober een Brandstofmiddag. Tijdens het evenement wordt gesproken over de mogelijkheden die er zijn om meer uit de brandstofverkoop te halen. De Brandstofmiddag vindt plaats bij het kantoor van BigBrother in Ede.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen. Dus bijvoorbeeld ook Bovag-leden of ondernemers die niet zijn aangesloten bij een branchevereniging zijn welkom. Tijdens het evenement wordt een workshop gegeven over Price Cast, een software-toepassing die tankstationbedrijven helpt bij het ontwikkelen van een dynamisch prijsbeleid.

Brandstofinkoop

Tevens willen de organisatoren samen met de deelnemers onderzoeken welke andere manieren er zijn om het brandstofrendement te optimaliseren. “Daarbij komen alle aspecten van brandstofinkoop en -verkoop aan de orde”, aldus de initiatiefnemers. De Brandstofmiddag vindt plaats op donderdag 12 oktober bij het BigBrother-kantoor aan de Galvanistraat 14-2 in Ede.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op: http://beta-tankstations.nl/uitnodiging-brandstofmiddag-12-oktober-2017/  of zich aanmelden via http://beta-tankstations.nl/deelname-brandstofmiddag/

Tijdens het congres op de Tankstation Vakbeurs wordt ook aandacht besteed aan het fenomeen dynamische prijzen. Tankstationbedrijven die hierin geïnteresseerd zijn, worden van harte uitgenodigd om het congres te bezoeken. Het evenement vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op: https://www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.