Shell Nabuurs opent in Cuijk cng-station van Pitpoint

Shell-ondernemer Jeroen Nabuurs is op zijn tankstation in Cuijk gestart met de verkoop van aardgas onder druk (cng). Hij is hiervoor een samenwerking aangegaan met aanbieder van duurzame brandstoffen Pitpoint. Daarmee komt het totale aantal cng-stations in Brabant op achttien en in geheel Nederland op honderdvijftig, waarvan iets minder dan de helft in handen is van Pitpoint.

Nabuurs licht zijn besluit toe: “Met ons tankstation proberen we voortdurend in te spelen op de veranderende behoeftes van onze klant. Het tanken van cng is voor ons een logische ontwikkeling, die past in de transitie van rijden op traditionele brandstoffen naar ‘nieuwe energie’. Het is een actueel product met een groeiende vraag, waar de overheid steeds meer rekening mee houdt.”

Snelweg

Pitpoint opende onlangs ook in Aalsmeer en in het Belgische Turnhout een station waar cng kan worden getankt. Het bedrijf heeft besloten om nieuwe cng-locaties allemaal op minder dan vier kilometer van de snelweg te vestigen. Het nieuwe station in Cuijk ligt zelfs aan een afslag van rijksweg A73. Op de vestiging is onlangs een broodjescorner met verse producten gerealiseerd, die gekoppeld is aan een moderne webshop waar klanten zelf bijvoorbeeld een complete lunch kunnen samenstellen.

Ter plekke kunnen klanten 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht. De gangbare bankkaarten worden geaccepteerd, evenals tankpassen van bijvoorbeeld Travelcard en Multitankcard. Het lokale taxibedrijf Van Dijk is één van de klanten die cng komt tanken op de vestiging aan de Beersebaan in Cuijk.

Lees ook: ‘Voor elke alternatieve brandstof ontstaat een eigen markt’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Nabuurs opent in Cuijk cng-station van Pitpoint | TankPro.nl

Shell Nabuurs opent in Cuijk cng-station van Pitpoint

Shell-ondernemer Jeroen Nabuurs is op zijn tankstation in Cuijk gestart met de verkoop van aardgas onder druk (cng). Hij is hiervoor een samenwerking aangegaan met aanbieder van duurzame brandstoffen Pitpoint. Daarmee komt het totale aantal cng-stations in Brabant op achttien en in geheel Nederland op honderdvijftig, waarvan iets minder dan de helft in handen is van Pitpoint.

Nabuurs licht zijn besluit toe: “Met ons tankstation proberen we voortdurend in te spelen op de veranderende behoeftes van onze klant. Het tanken van cng is voor ons een logische ontwikkeling, die past in de transitie van rijden op traditionele brandstoffen naar ‘nieuwe energie’. Het is een actueel product met een groeiende vraag, waar de overheid steeds meer rekening mee houdt.”

Snelweg

Pitpoint opende onlangs ook in Aalsmeer en in het Belgische Turnhout een station waar cng kan worden getankt. Het bedrijf heeft besloten om nieuwe cng-locaties allemaal op minder dan vier kilometer van de snelweg te vestigen. Het nieuwe station in Cuijk ligt zelfs aan een afslag van rijksweg A73. Op de vestiging is onlangs een broodjescorner met verse producten gerealiseerd, die gekoppeld is aan een moderne webshop waar klanten zelf bijvoorbeeld een complete lunch kunnen samenstellen.

Ter plekke kunnen klanten 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht. De gangbare bankkaarten worden geaccepteerd, evenals tankpassen van bijvoorbeeld Travelcard en Multitankcard. Het lokale taxibedrijf Van Dijk is één van de klanten die cng komt tanken op de vestiging aan de Beersebaan in Cuijk.

Lees ook: ‘Voor elke alternatieve brandstof ontstaat een eigen markt’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.