Argos hoofdkantoor

Giuliano Franzì wordt nieuwe topman Argos

Giuliano Franzì wordt met ingang van 1 oktober de nieuwe CEO van Argos. Franzì volgt daarmee Peter Goedvolk op, die in juni is teruggetreden. Giuliano Franzì heeft al een langdurige internationale carrière in de oliesector achter de rug. Hij startte bij ExxonMobil in 1981 en was de laatste drie jaar directeur van de Europese activiteiten van Kuwait Petroleum.

“Ik ervaar de benoeming bij Argos als buitengewoon eervol. Samen met mijn collega’s staan we voor de uitdaging om van Argos een nog belangrijkere speler op de Europese en internationale oliemarkt te maken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we die missie gaan waarmaken”, aldus Franzì.

Verheugd

Ook de voorzitter van de raad van commissarissen van Argos, Henry Holterman, toont zich verheugd met de komst van Giuliano Franzì: “Het is goed voor de onderneming dat alle directiestoelen weer bezet zijn en dat we erin geslaagd zijn waardige opvolgers aan te trekken. Ik ben ervan overtuigd dat dit tot realisatie van onze ambities leidt. Argos gaat weer op volle kracht vooruit.”

Argos is de grootste, onafhankelijke speler op de West-Europese olie- en energiemarkt. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan 16 miljard euro en is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. De circa 800 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam in circa 10 landen.

Lees ook: Directieleden Argos opgestapt
Peter Goedvolk treedt af als CEO Argos

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Giuliano Franzì wordt nieuwe topman Argos | TankPro.nl
Argos hoofdkantoor

Giuliano Franzì wordt nieuwe topman Argos

Giuliano Franzì wordt met ingang van 1 oktober de nieuwe CEO van Argos. Franzì volgt daarmee Peter Goedvolk op, die in juni is teruggetreden. Giuliano Franzì heeft al een langdurige internationale carrière in de oliesector achter de rug. Hij startte bij ExxonMobil in 1981 en was de laatste drie jaar directeur van de Europese activiteiten van Kuwait Petroleum.

“Ik ervaar de benoeming bij Argos als buitengewoon eervol. Samen met mijn collega’s staan we voor de uitdaging om van Argos een nog belangrijkere speler op de Europese en internationale oliemarkt te maken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we die missie gaan waarmaken”, aldus Franzì.

Verheugd

Ook de voorzitter van de raad van commissarissen van Argos, Henry Holterman, toont zich verheugd met de komst van Giuliano Franzì: “Het is goed voor de onderneming dat alle directiestoelen weer bezet zijn en dat we erin geslaagd zijn waardige opvolgers aan te trekken. Ik ben ervan overtuigd dat dit tot realisatie van onze ambities leidt. Argos gaat weer op volle kracht vooruit.”

Argos is de grootste, onafhankelijke speler op de West-Europese olie- en energiemarkt. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan 16 miljard euro en is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. De circa 800 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam in circa 10 landen.

Lees ook: Directieleden Argos opgestapt
Peter Goedvolk treedt af als CEO Argos

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.