Automobilist spekkoper bij benzineoorlog Spijkenisse

Er woedt een benzineoorlog in en rondom Spijkenisse tussen onbemande tankstations Tango en TankEasy. Beiden hebben de prijzen verlaagd tot rond de 1,50 euro per liter euro 95. Daarmee komt de korting op meer dan 14 eurocent per liter. Automobilisten weten de tankstations massaal te vinden en doen er hun voordeel mee, meldt RTV Rijnmond.

Wie er precies met de prijsdaling is begonnen is niet duidelijk. Feit is dat Tango in Spijkenisse en TankEasy in Zwartewaal elkaars prijzen nauwlettend in de gaten houden en op elkaar aanpassen.

Bemand

Opmerkelijk is dat het bemande station van Shell bij Heenvliet zich in de prijzenoorlog laat betrekken. Hier is de prijs verlaagd tot 1,509 euro. Een ander tankstation van Shell enkele kilometers verderop in Hoogvliet laat zich weer niet verleiden tot een prijsgevecht. Daar kost een liter 1,569 euro. Hoelang de benzineoorlog gaat duren is nog onbekend.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automobilist spekkoper bij benzineoorlog Spijkenisse | TankPro.nl

Automobilist spekkoper bij benzineoorlog Spijkenisse

Er woedt een benzineoorlog in en rondom Spijkenisse tussen onbemande tankstations Tango en TankEasy. Beiden hebben de prijzen verlaagd tot rond de 1,50 euro per liter euro 95. Daarmee komt de korting op meer dan 14 eurocent per liter. Automobilisten weten de tankstations massaal te vinden en doen er hun voordeel mee, meldt RTV Rijnmond.

Wie er precies met de prijsdaling is begonnen is niet duidelijk. Feit is dat Tango in Spijkenisse en TankEasy in Zwartewaal elkaars prijzen nauwlettend in de gaten houden en op elkaar aanpassen.

Bemand

Opmerkelijk is dat het bemande station van Shell bij Heenvliet zich in de prijzenoorlog laat betrekken. Hier is de prijs verlaagd tot 1,509 euro. Een ander tankstation van Shell enkele kilometers verderop in Hoogvliet laat zich weer niet verleiden tot een prijsgevecht. Daar kost een liter 1,569 euro. Hoelang de benzineoorlog gaat duren is nog onbekend.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.