elektrisch opladen auto laadpunt

Elektrisch tanken bij pompstations en wegrestaurants

Nederland krijgt 25 snellaadstations voor elektrische auto’s, waar binnen een halfuur een accu volledig kan worden opgeladen. De laadpunten komen langs of in de buurt van snelwegen in bijna alle provincies. BP gaat een aantal snellaadstations exploiteren.

Terberg, Markeur, Liander, Nissan, BP, Prestige Taxi en Van der Valk werken mee aan dit landelijk dekkende netwerk van snellaadstations. Het project wordt gecoördineerd door initiatiefnemer The New Motion, dienstverlener op gebied van elektrisch vervoer.

Elektrisch tanken

Door de samenwerking wordt elektrisch tanken onder andere mogelijk bij een aantal BP tankstations en Nissan dealers. Automobilisten met een elektrische auto kunnen bij deze snellaadstations terecht met nieuwe, landelijk werkende laadpassen.

The New Motion heeft samen met de eerste elektrische autorijders in kaart gebracht waar zij de oplaadpunten zouden willen zien. Tankstations, wegrestaurants en vergaderlocaties waren favoriet.

Uitbreiden

Betrokken partijen zoals gemeenten, netbeheerders, energieleveranciers, wegrestaurants, tankstations en autodealers zullen ook in de toekomst samen het snellaadnetwerk verder uitbreiden.Het netwerk van snellaadstations zal door Liander worden gebruikt om metingen te doen naar de effecten van elektrisch vervoer op het netwerk.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Elektrisch tanken bij pompstations en wegrestaurants | TankPro.nl
elektrisch opladen auto laadpunt

Elektrisch tanken bij pompstations en wegrestaurants

Nederland krijgt 25 snellaadstations voor elektrische auto’s, waar binnen een halfuur een accu volledig kan worden opgeladen. De laadpunten komen langs of in de buurt van snelwegen in bijna alle provincies. BP gaat een aantal snellaadstations exploiteren.

Terberg, Markeur, Liander, Nissan, BP, Prestige Taxi en Van der Valk werken mee aan dit landelijk dekkende netwerk van snellaadstations. Het project wordt gecoördineerd door initiatiefnemer The New Motion, dienstverlener op gebied van elektrisch vervoer.

Elektrisch tanken

Door de samenwerking wordt elektrisch tanken onder andere mogelijk bij een aantal BP tankstations en Nissan dealers. Automobilisten met een elektrische auto kunnen bij deze snellaadstations terecht met nieuwe, landelijk werkende laadpassen.

The New Motion heeft samen met de eerste elektrische autorijders in kaart gebracht waar zij de oplaadpunten zouden willen zien. Tankstations, wegrestaurants en vergaderlocaties waren favoriet.

Uitbreiden

Betrokken partijen zoals gemeenten, netbeheerders, energieleveranciers, wegrestaurants, tankstations en autodealers zullen ook in de toekomst samen het snellaadnetwerk verder uitbreiden.Het netwerk van snellaadstations zal door Liander worden gebruikt om metingen te doen naar de effecten van elektrisch vervoer op het netwerk.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.