Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Zo plaatste De Buren de afgelopen weken pakketwanden bij zeven tankstations van Gulf.
'snelle groei'

Postkantoor verdwijnt, dus komen er pakketwanden bij tankstations Gulf en TinQ

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. Foto: De Buren, 2023

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Zo plaatste De Buren in de maand november pakketwanden bij zeven tankstations van Gulf.

De Buren meldt de afgelopen twee weken op veel nieuwe locaties ‘live’ te zijn gegaan. In totaal zeven Gulf-tankstations verspreid over Nederland kregen de laatste twee weken een De Buren Pakketwand. Deze zijn gerealiseerd bij Gulf-stations in onder meer Bemmel, Dronrijp, Geleen, Harderwijk, Oudenbosch, Serooskerke en Ter Aar. Ze moeten volgens het bedrijf nog worden bestickerd, maar de volgende serie staat alweer op het punt om geplaatst te worden. Afgelopen maand oktober plaatsten ook al Gulf-stations in onder meer Ermelo, Putten, Hulsthorst, Elburg en Assen en TinQ-stations in Brummen, Haren en Soest een pakketwand.

Onafhankelijk

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat het bedrijf weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie. Gulf en TinQ voegen in dit geval een nieuwe service toe naast die al langer bij de tankstations worden geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens het bedrijf pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en bieden ze onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Postkantoor verdwijnt, dus komen er pakketwanden bij tankstations Gulf en TinQ | TankPro.nl
Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Zo plaatste De Buren de afgelopen weken pakketwanden bij zeven tankstations van Gulf.
'snelle groei'

Postkantoor verdwijnt, dus komen er pakketwanden bij tankstations Gulf en TinQ

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. Foto: De Buren, 2023

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. Zo plaatste De Buren in de maand november pakketwanden bij zeven tankstations van Gulf.

De Buren meldt de afgelopen twee weken op veel nieuwe locaties ‘live’ te zijn gegaan. In totaal zeven Gulf-tankstations verspreid over Nederland kregen de laatste twee weken een De Buren Pakketwand. Deze zijn gerealiseerd bij Gulf-stations in onder meer Bemmel, Dronrijp, Geleen, Harderwijk, Oudenbosch, Serooskerke en Ter Aar. Ze moeten volgens het bedrijf nog worden bestickerd, maar de volgende serie staat alweer op het punt om geplaatst te worden. Afgelopen maand oktober plaatsten ook al Gulf-stations in onder meer Ermelo, Putten, Hulsthorst, Elburg en Assen en TinQ-stations in Brummen, Haren en Soest een pakketwand.

Onafhankelijk

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat het bedrijf weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie. Gulf en TinQ voegen in dit geval een nieuwe service toe naast die al langer bij de tankstations worden geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens het bedrijf pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en bieden ze onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.