Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. De Buren plaatste in één week tijd een pakketwand bij tien tankstations van Gulf en TinQ.
'nieuwe service'

In één week tien pakketwanden van De Buren bij tankstations Gulf en TinQ

Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt als nieuwe service een pakketwand voor het afhalen en bezorgen van post en pakketten. Foto: De Buren, 2023

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. De Buren plaatste in één week tijd een pakketwand bij tien tankstations van Gulf en TinQ.

De Buren meldt de afgelopen week op veel nieuwe locaties ‘live’ te zijn gegaan. De meeste wanden moeten volgens het bedrijf nog wel gewrapt worden, omdat het daar in de plaatsingsweek te hard voor regende. Zes Gulf-tankstations en vier TinQ-locaties verspreid over Nederland kregen vorige week een De Buren Pakketwand. Deze zijn gerealiseerd bij Gulf-stations aan de Hamburgerweg in Ermelo, de Garderenseweg en de Strandboulevard in Putten, de Harderwijkerweg in Hulshorst, de Zuiderzeestraatweg in Elburg en de Zwartwatersweg in Assen. De TinQ-tankstations die een pakketwand in gebruik namen zijn te vinden aan de Zutphensestraat in Brummen, de Hoofdweg in Damwoude, de Kerklaan in Haren en de Soesterbergsestraat in Soest.

Onafhankelijk

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat De Buren weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie. Gulf en TinQ voegen in dit geval een nieuwe service toe naast die al langer bij de tankstations worden geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens De Buren pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en biedt het onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In één week tien pakketwanden van De Buren bij tankstations Gulf en TinQ | TankPro.nl
Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. De Buren plaatste in één week tijd een pakketwand bij tien tankstations van Gulf en TinQ.
'nieuwe service'

In één week tien pakketwanden van De Buren bij tankstations Gulf en TinQ

Een groeiend aantal tankstations in Nederland biedt als nieuwe service een pakketwand voor het afhalen en bezorgen van post en pakketten. Foto: De Buren, 2023

Met het verdwijnen van postkantoren in Nederland, neemt een groeiend aantal tankstations de taak op zich van servicepunt voor het afhalen en verzenden van post en pakketten. De Buren plaatste in één week tijd een pakketwand bij tien tankstations van Gulf en TinQ.

De Buren meldt de afgelopen week op veel nieuwe locaties ‘live’ te zijn gegaan. De meeste wanden moeten volgens het bedrijf nog wel gewrapt worden, omdat het daar in de plaatsingsweek te hard voor regende. Zes Gulf-tankstations en vier TinQ-locaties verspreid over Nederland kregen vorige week een De Buren Pakketwand. Deze zijn gerealiseerd bij Gulf-stations aan de Hamburgerweg in Ermelo, de Garderenseweg en de Strandboulevard in Putten, de Harderwijkerweg in Hulshorst, de Zuiderzeestraatweg in Elburg en de Zwartwatersweg in Assen. De TinQ-tankstations die een pakketwand in gebruik namen zijn te vinden aan de Zutphensestraat in Brummen, de Hoofdweg in Damwoude, de Kerklaan in Haren en de Soesterbergsestraat in Soest.

Onafhankelijk

Een pakketwand op een tanklocatie maakt het volgens De Buren mogelijk pakketten af te halen en te verzenden zonder afhankelijk te zijn van medewerkers en/of openingstijden. ‘Een vlakke ondergrond en een stroompunt; meer hebben we niet nodig’, zo laat De Buren weten. Met de pakketwand richten het bedrijf en de verschillende tankstationformules zich op de gebruikers van de tankstations en de bewoners en forenzen rond de tanklocatie. Gulf en TinQ voegen in dit geval een nieuwe service toe naast die al langer bij de tankstations worden geboden.

Netwerk

De Buren bouwt aan een netwerk van meer dan drieduizend onbemande afhaalpunten op goed bereikbare plaatsen. De individuele kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd en geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen volgens De Buren pakketdiensten die de afhaalpunten opnemen in hun bestaande netwerk er gebruik van maken, kunnen gemeenten en provincies de uitstoot en overlast van pakketbusjes ermee terugdringen en biedt het onder meer webwinkels en apothekers extra aflevermogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.