Amsterdam maakt zich op voor Car Wash Show Europe 2019

Het aftellen is begonnen. Op woensdag 18 en donderdag 19 september staat de Kromhouthal in Amsterdam twee dagen lang volledig in het teken van carwash tijdens de Car Wash Show Europe. De beursvloer is helemaal uitverkocht en bezoekers uit maar liefst 55 landen hebben zich op dit moment al aangemeld voor een beursbezoek. Kaarten zijn uiteraard nog steeds beschikbaar.

Geïnteresseerd in de laatste innovaties, oplossingen en trends uit de wereld van carwash? Breng dan zeker een bezoek aan Amsterdam op een van beide beursdagen. De derde editie van de Car Wash Show Europe vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam, een fraaie industriële locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. Meer dan zeventig exposanten – uit binnen- en buitenland – hebben een plek uitgekozen op de vloer. Alle grote partijen uit de wereld van kettingwasstraten, roll-overs en andere oplossingen en diensten op het gebied van carwash zijn van de partij in de hoofdstad.

Op beide dagen vinden bovendien tal van interessante inhoudelijke sessies en presentaties plaats. Internationaal gerenommeerde sprekers en brancheverenigingen vertellen onder meer over het motiveren van medewerkers, de laatste trends in de sector en de opmars van digitalisering en connected cars. Ook zijn er virtuele tours door diverse wasgelegenheden te volgen. De workshops vallen in de smaak, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt als je nog een stoeltje wilt bemachtigen.

Car Wash Awards

Er valt naast een bezoek aan de beurs genoeg te ontdekken. Op 18 september vindt de uitreiking van de Car Wash Awards plaats. Deze prijsuitreiking wordt in Restaurant Stork, dat vlak naast de Kromhouthal ligt, gehouden onder het genot van een lopend buffet. Bij deze prijsuitreiking wordt een ondernemer in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel voor de sector betekend heeft en naar een hoger niveau heeft getild. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het diner en de Award-ceremonie. De prijsuitreiking is een ideale gelegenheid om te netwerken en internationale collega’s te ontmoeten. Daarnaast wordt tegelijkertijd voor de inwendige mens gezorgd.

De dag voorafgaand aan de Car Wash Show Europe staat een bijzondere tocht door de regio Amsterdam in de agenda. Deelnemers aan de Car Wash Tours bezoeken daarbij drie prominente carwashlocaties in de omgeving van Amsterdam. Dit is een mooie kans om met internationale collega’s verschillende wasgelegenheden te bezoeken en kennis uit te wisselen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, de tours zijn inmiddels uitverkocht.

De Car Wash Show Europe is een initiatief van de International Carwash Association en wordt ondersteund door verschillende partners, waaronder BOVAG (Nederland), BTG (Duitsland) en de BBRV (België). De organisatie is in handen van Promedia Group, uitgeverij van onder meer de vakbladen CarwashPro en TankPro.

Zorg ervoor dat je deze editie niet mist en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Amsterdam maakt zich op voor Car Wash Show Europe 2019 | TankPro.nl

Amsterdam maakt zich op voor Car Wash Show Europe 2019

Het aftellen is begonnen. Op woensdag 18 en donderdag 19 september staat de Kromhouthal in Amsterdam twee dagen lang volledig in het teken van carwash tijdens de Car Wash Show Europe. De beursvloer is helemaal uitverkocht en bezoekers uit maar liefst 55 landen hebben zich op dit moment al aangemeld voor een beursbezoek. Kaarten zijn uiteraard nog steeds beschikbaar.

Geïnteresseerd in de laatste innovaties, oplossingen en trends uit de wereld van carwash? Breng dan zeker een bezoek aan Amsterdam op een van beide beursdagen. De derde editie van de Car Wash Show Europe vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam, een fraaie industriële locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. Meer dan zeventig exposanten – uit binnen- en buitenland – hebben een plek uitgekozen op de vloer. Alle grote partijen uit de wereld van kettingwasstraten, roll-overs en andere oplossingen en diensten op het gebied van carwash zijn van de partij in de hoofdstad.

Op beide dagen vinden bovendien tal van interessante inhoudelijke sessies en presentaties plaats. Internationaal gerenommeerde sprekers en brancheverenigingen vertellen onder meer over het motiveren van medewerkers, de laatste trends in de sector en de opmars van digitalisering en connected cars. Ook zijn er virtuele tours door diverse wasgelegenheden te volgen. De workshops vallen in de smaak, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt als je nog een stoeltje wilt bemachtigen.

Car Wash Awards

Er valt naast een bezoek aan de beurs genoeg te ontdekken. Op 18 september vindt de uitreiking van de Car Wash Awards plaats. Deze prijsuitreiking wordt in Restaurant Stork, dat vlak naast de Kromhouthal ligt, gehouden onder het genot van een lopend buffet. Bij deze prijsuitreiking wordt een ondernemer in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel voor de sector betekend heeft en naar een hoger niveau heeft getild. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het diner en de Award-ceremonie. De prijsuitreiking is een ideale gelegenheid om te netwerken en internationale collega’s te ontmoeten. Daarnaast wordt tegelijkertijd voor de inwendige mens gezorgd.

De dag voorafgaand aan de Car Wash Show Europe staat een bijzondere tocht door de regio Amsterdam in de agenda. Deelnemers aan de Car Wash Tours bezoeken daarbij drie prominente carwashlocaties in de omgeving van Amsterdam. Dit is een mooie kans om met internationale collega’s verschillende wasgelegenheden te bezoeken en kennis uit te wisselen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, de tours zijn inmiddels uitverkocht.

De Car Wash Show Europe is een initiatief van de International Carwash Association en wordt ondersteund door verschillende partners, waaronder BOVAG (Nederland), BTG (Duitsland) en de BBRV (België). De organisatie is in handen van Promedia Group, uitgeverij van onder meer de vakbladen CarwashPro en TankPro.

Zorg ervoor dat je deze editie niet mist en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.