Eerste exposanten Carwash Show Europe bekendgemaakt

De eerste 24 exposanten van de Carwash Show Europe zijn bekendgemaakt. ProMedia Group, het bedrijf achter onder meer CarwashPro, TankPro en de Tankstation Vakbeurs, neemt de organisatie van Carwash Show Europe dit najaar op zich. Op 18 en 19 september vindt het toonaangevende event plaats in de Kromhouthal in Amsterdam.

Zo geven onder andere Ma-Fra, Mesa Coatings, Ergox, Caramba, Drainvac, ICT, Technovap, AxiPoint, Hydra-Flex, Morolite, Faritec, MTM Hydro, Sonny’s The Carwash Factory, Brushcom, WashTec, Kenotek, STI Conveyor Systems, Ace Carwash Systems, Lustra, Peco Carwash Systems, Blendco Systems, AVW Automatic Vehicle Wash, Washworld en Motor City Wash Works acte de présence.

In samenwerking met de International Carwash Association (ICA) houdt ProMedia Group uit Breda zich bezig met het event. De samenwerking werd april 2018 beklonken in Las Vegas. Directeur Joan Blaas van ProMedia tekende daar een contract met Eric Wulf, president van de International Carwash Association (ICA). In de overeenkomst is opgenomen dat de komende vijf edities van de Carwash Show Europe door het Brabantse bedrijf worden georganiseerd. Het Amerikaanse ICA vergaarde bekendheid met hun grootschalige beurzen. Meer informatie is te vinden op de website van de Carwash Show Europe.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.