Philippe de Backer: We gaan de carwash-sector weer eerlijk maken

Staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude, Philippe de Backer, neemt maatregelen om de carwash-sector in België weer eerlijk te maken. In het bijzijn van de Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen (BBRV) en verschillende sociale partners heeft hij het ‘Plan voor eerlijke concurrentie’ getekend. Dit werd gedaan tijdens een feestelijke middag bij Octopus Carwash in Herentals. Na afloop spraken alle partijen gezamenlijk vertrouwen uit in het nieuwe plan. 

De totstandkoming van het plan is voor een groot deel gekomen door de nieuwe branchevereniging. Het is de eerste grote doelstelling die bereikt is. “Nu moeten we zelf doorpakken en niet op onze lauweren rusten”, aldus voorzitter van de BBRV Suzanne Huisman. Ze is wel heel trots dat de organisatie dit bereikt heeft. “Het is ook heel belangrijk dat we nu op een juiste manier de consument bewust maken dat ze het best naar een professioneel wasbedrijf kunnen gaan.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/12/05/philippe-de-backer-we-gaan-de-carwash-sector-weer-eerlijk-maken/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Philippe de Backer: We gaan de carwash-sector weer eerlijk maken | TankPro.nl

Philippe de Backer: We gaan de carwash-sector weer eerlijk maken

Staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude, Philippe de Backer, neemt maatregelen om de carwash-sector in België weer eerlijk te maken. In het bijzijn van de Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen (BBRV) en verschillende sociale partners heeft hij het ‘Plan voor eerlijke concurrentie’ getekend. Dit werd gedaan tijdens een feestelijke middag bij Octopus Carwash in Herentals. Na afloop spraken alle partijen gezamenlijk vertrouwen uit in het nieuwe plan. 

De totstandkoming van het plan is voor een groot deel gekomen door de nieuwe branchevereniging. Het is de eerste grote doelstelling die bereikt is. “Nu moeten we zelf doorpakken en niet op onze lauweren rusten”, aldus voorzitter van de BBRV Suzanne Huisman. Ze is wel heel trots dat de organisatie dit bereikt heeft. “Het is ook heel belangrijk dat we nu op een juiste manier de consument bewust maken dat ze het best naar een professioneel wasbedrijf kunnen gaan.”

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/12/05/philippe-de-backer-we-gaan-de-carwash-sector-weer-eerlijk-maken/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.