Bob Autowas wil op effectenbeurs 2,5 miljoen euro ophalen

Carwash-ondernemer Mark de Graaf gaat met zijn bedrijf Bob Autowas naar de mkb-beurs NPEX. Hij doet dit omdat hij meer kapitaal nodig heeft om zijn groeiplannen te realiseren. De ondernemer hoopt 2,5 miljoen euro op te halen door de uitgifte van obligaties. Het geld wil hij onder meer gebruiken om nieuwe vestigingen te openen. Daarbij is de ondernemer zeker bereid om samen te werken met andere autowasbedrijven, laat hij weten.

De Graaf werkte op de achtergrond al een geruime tijd aan het plan om obligaties uit te geven. Mede door de stap naar de beurs moeten er over vijf jaar vijftig Bob Autowas-vestigingen zijn. “Ik denk dat wanneer je ambitie hebt en ergens naar toe wil, je dit ook moet uitspreken.” Er zijn al behoorlijk wat waardepapieren verkocht, meldt de carwash-ondernemer.

Lees het gehele verhaal met Mark de Graaf op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/05/22/bob-autowas-naar-de-mkb-beurs-obligaties-voor-1-000-euro/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bob Autowas wil op effectenbeurs 2,5 miljoen euro ophalen | TankPro.nl

Bob Autowas wil op effectenbeurs 2,5 miljoen euro ophalen

Carwash-ondernemer Mark de Graaf gaat met zijn bedrijf Bob Autowas naar de mkb-beurs NPEX. Hij doet dit omdat hij meer kapitaal nodig heeft om zijn groeiplannen te realiseren. De ondernemer hoopt 2,5 miljoen euro op te halen door de uitgifte van obligaties. Het geld wil hij onder meer gebruiken om nieuwe vestigingen te openen. Daarbij is de ondernemer zeker bereid om samen te werken met andere autowasbedrijven, laat hij weten.

De Graaf werkte op de achtergrond al een geruime tijd aan het plan om obligaties uit te geven. Mede door de stap naar de beurs moeten er over vijf jaar vijftig Bob Autowas-vestigingen zijn. “Ik denk dat wanneer je ambitie hebt en ergens naar toe wil, je dit ook moet uitspreken.” Er zijn al behoorlijk wat waardepapieren verkocht, meldt de carwash-ondernemer.

Lees het gehele verhaal met Mark de Graaf op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/05/22/bob-autowas-naar-de-mkb-beurs-obligaties-voor-1-000-euro/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.