Insectenverwijderaar InsecTecs verbetert carwash-resultaat

De resten van insecten zijn soms moeilijk te verwijderen tijdens een carwash. Zeker nu het insectenseizoen er aan komt, kan een exploitant zich onderscheiden door juist op dat gebied een goede wassing aan te bieden. WashTec heeft daarom de verwijderaar InsecTecs ontwikkeld. Niet alleen zorgt dit product voor betere wasresultaten, het geeft de washal ook een frisse limoengeur.

Het nieuwe chemie-product is geschikt voor gebruik in roll-overs, kettingwasstraten en doe-het-zelf wasboxen. InsecTecs kan in de autowasinstallatie gebruikt worden als een actief schuim zonder special chemische voorwas-inweekboog. Het maakt het carwash-exploitanten mogelijk de klant een hoogwaardig wasprogramma met effectieve insectenverwijderaar aan te bieden, als speciaal programma voor nog meer omzet.

Insecten

Met actieve componenten van goede kwaliteit geeft de insectenverwijderaar een uitstekend wasresultaat, vooral op het gebied van hardnekkig vuil, zoals insectenresten, vogelpoep en boomhars. Dit wordt bereikt door het gebruik van geselecteerde grondstoffen die optimaal met elkaar gecombineerd worden en elkaars werking versterken.

Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van alkalische componenten en oppervlakte-actieve stoffen voor de snelle en effectieve verwijdering van ingedroogd vuil, terwijl tegelijkertijd de autolak beschermd wordt. Ondanks de hoge alkalische waarde, biedt deze innovatie van WashTec/Auwa een product dat beduidend makkelijker te combineren is met andere producten dan de traditionele hoog-geconcentreerde alkalische voorreinigers. Dankzij de hoge schuimopbrengst is InsecTecs prima geschikt voor gebruik als actiefschuim in roll-overs zonder chemisch voorwasprogramma.

Washal

Een andere eigenschap is dat de insectenverwijderaar zorgt voor een perfect schone auto en tegelijkertijd voor een aangename geur in de washal, niet alleen gedurende het insecten-seizoen maar gedurende het hele jaar. Een interessante eigenschap voor exploitanten die veel waarde hechten aan hoge kwaliteits-wassingen en die hun klanten altijd iets extra’s willen bieden. InsecTecs is niet alleen effectief tegen ingedroogd vuil. In de herfst en winter kan het ook worden gebruikt als zeer efficiënte voorreiniger of als alkalische velgenreiniger.

In autowasinstallaties kan de verwijderaar zowel gebruikt worden in de chemie sproeiboog voor chemische voorwas als in de schuimboog. In de doe-het-zelf wasboxen en ketttingwasstraten wordt het product ook gebruikt bij het handmatig voorwassen. Het kan in elke gewenste concentratie worden verdund. Het beste resultaat wordt bereikt bij verdunning met water in een verhouding van 1:10.

Toepassing

InsecTecs wordt onverdund in het doseringssysteem gebruikt. Het schuimeffect kan naar wens worden aangepast door de dosering van het product en het volume van luchtdruk en water. Indien toegepast in de aanbevolen concentratie van vijftien procent, voldoet het aan de VDA-eisen volgens de klasse A en B. Het is zowel verkrijgbaar in cans van 10 en van 25 kilogram als per vat van 230 kilogram.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Insectenverwijderaar InsecTecs verbetert carwash-resultaat | TankPro.nl

Insectenverwijderaar InsecTecs verbetert carwash-resultaat

De resten van insecten zijn soms moeilijk te verwijderen tijdens een carwash. Zeker nu het insectenseizoen er aan komt, kan een exploitant zich onderscheiden door juist op dat gebied een goede wassing aan te bieden. WashTec heeft daarom de verwijderaar InsecTecs ontwikkeld. Niet alleen zorgt dit product voor betere wasresultaten, het geeft de washal ook een frisse limoengeur.

Het nieuwe chemie-product is geschikt voor gebruik in roll-overs, kettingwasstraten en doe-het-zelf wasboxen. InsecTecs kan in de autowasinstallatie gebruikt worden als een actief schuim zonder special chemische voorwas-inweekboog. Het maakt het carwash-exploitanten mogelijk de klant een hoogwaardig wasprogramma met effectieve insectenverwijderaar aan te bieden, als speciaal programma voor nog meer omzet.

Insecten

Met actieve componenten van goede kwaliteit geeft de insectenverwijderaar een uitstekend wasresultaat, vooral op het gebied van hardnekkig vuil, zoals insectenresten, vogelpoep en boomhars. Dit wordt bereikt door het gebruik van geselecteerde grondstoffen die optimaal met elkaar gecombineerd worden en elkaars werking versterken.

Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van alkalische componenten en oppervlakte-actieve stoffen voor de snelle en effectieve verwijdering van ingedroogd vuil, terwijl tegelijkertijd de autolak beschermd wordt. Ondanks de hoge alkalische waarde, biedt deze innovatie van WashTec/Auwa een product dat beduidend makkelijker te combineren is met andere producten dan de traditionele hoog-geconcentreerde alkalische voorreinigers. Dankzij de hoge schuimopbrengst is InsecTecs prima geschikt voor gebruik als actiefschuim in roll-overs zonder chemisch voorwasprogramma.

Washal

Een andere eigenschap is dat de insectenverwijderaar zorgt voor een perfect schone auto en tegelijkertijd voor een aangename geur in de washal, niet alleen gedurende het insecten-seizoen maar gedurende het hele jaar. Een interessante eigenschap voor exploitanten die veel waarde hechten aan hoge kwaliteits-wassingen en die hun klanten altijd iets extra’s willen bieden. InsecTecs is niet alleen effectief tegen ingedroogd vuil. In de herfst en winter kan het ook worden gebruikt als zeer efficiënte voorreiniger of als alkalische velgenreiniger.

In autowasinstallaties kan de verwijderaar zowel gebruikt worden in de chemie sproeiboog voor chemische voorwas als in de schuimboog. In de doe-het-zelf wasboxen en ketttingwasstraten wordt het product ook gebruikt bij het handmatig voorwassen. Het kan in elke gewenste concentratie worden verdund. Het beste resultaat wordt bereikt bij verdunning met water in een verhouding van 1:10.

Toepassing

InsecTecs wordt onverdund in het doseringssysteem gebruikt. Het schuimeffect kan naar wens worden aangepast door de dosering van het product en het volume van luchtdruk en water. Indien toegepast in de aanbevolen concentratie van vijftien procent, voldoet het aan de VDA-eisen volgens de klasse A en B. Het is zowel verkrijgbaar in cans van 10 en van 25 kilogram als per vat van 230 kilogram.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.