Het wassen van voertuigen blijft een belangrijke klantentrekker. Daarom realiseren steeds meer tanklocaties high-tech wasgelegenheid of worden bestaande wasinstallaties verder verbeterd. Twee tankstations van TotalEnergies kregen deze week een nieuwe rollover.
'tevreden klanten'

Nieuwe rollovers voor tankstations TotalEnergies in Amersfoort en Sprundel

Het wassen van voertuigen is voor een groeiend aantal tankstations een belangrijke klantentrekker, zoals onder meer bij TotalEnergies. Foto: WashTec, 2024

Het wassen van voertuigen blijft een belangrijke klantentrekker. Daarom realiseren steeds meer tanklocaties high-tech wasgelegenheid of worden bestaande wasinstallaties verder verbeterd. Twee tankstations van TotalEnergies kregen deze week een nieuwe rollover.

Zo is er een nieuwe rollover geïnstalleerd in de Total Wash washal bij TotalEnergies ‘Zielhorst’ aan de Rondweg Oost in Amersfoort. Dit vanaf de A1 niet te missen tankstation trekt veel autowassende klanten vanuit Amersfoort zelf en vanaf de snelweg. Ook de Total Wash washal bij de bemande TotalEnergies ‘Jochems’ aan de Luienhoeksestraat in het Brabantse Sprundel kreeg een nieuwe rollover. Bij de beide tankstations installeerde WashTec Benelux een nieuwe rollover van het type SoftCare Pro Classic.

Volgens het bedrijf is het voordeel van deze wasinstallatie dat hij veelzijdig is aan te passen naar de wensen van de klant en de exploitant. Voor meer functies en beleving, belangrijk in het wasproces van vandaag de dag, kunnen uiteenlopende opties met elkaar worden gecombineerd. De wasboog is er aanpasbare breedtes, hoogtes en met meerdere displayopties. Uiteraard zorgen de was- en droogresultaten voor tevreden klanten, aldus WashTec Benelux.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe rollovers voor tankstations TotalEnergies in Amersfoort en Sprundel | TankPro.nl
Het wassen van voertuigen blijft een belangrijke klantentrekker. Daarom realiseren steeds meer tanklocaties high-tech wasgelegenheid of worden bestaande wasinstallaties verder verbeterd. Twee tankstations van TotalEnergies kregen deze week een nieuwe rollover.
'tevreden klanten'

Nieuwe rollovers voor tankstations TotalEnergies in Amersfoort en Sprundel

Het wassen van voertuigen is voor een groeiend aantal tankstations een belangrijke klantentrekker, zoals onder meer bij TotalEnergies. Foto: WashTec, 2024

Het wassen van voertuigen blijft een belangrijke klantentrekker. Daarom realiseren steeds meer tanklocaties high-tech wasgelegenheid of worden bestaande wasinstallaties verder verbeterd. Twee tankstations van TotalEnergies kregen deze week een nieuwe rollover.

Zo is er een nieuwe rollover geïnstalleerd in de Total Wash washal bij TotalEnergies ‘Zielhorst’ aan de Rondweg Oost in Amersfoort. Dit vanaf de A1 niet te missen tankstation trekt veel autowassende klanten vanuit Amersfoort zelf en vanaf de snelweg. Ook de Total Wash washal bij de bemande TotalEnergies ‘Jochems’ aan de Luienhoeksestraat in het Brabantse Sprundel kreeg een nieuwe rollover. Bij de beide tankstations installeerde WashTec Benelux een nieuwe rollover van het type SoftCare Pro Classic.

Volgens het bedrijf is het voordeel van deze wasinstallatie dat hij veelzijdig is aan te passen naar de wensen van de klant en de exploitant. Voor meer functies en beleving, belangrijk in het wasproces van vandaag de dag, kunnen uiteenlopende opties met elkaar worden gecombineerd. De wasboog is er aanpasbare breedtes, hoogtes en met meerdere displayopties. Uiteraard zorgen de was- en droogresultaten voor tevreden klanten, aldus WashTec Benelux.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.