Shell en groothandel Lekkerland intensiveren hun samenwerking en breiden de winkelactiviteiten op de ruim tweeduizend Shell-tankstations in Duitsland verder uit. Onder meer het foodservice aanbod en het winkelconcept Shell Café wordt geoptimaliseerd. Beide bedrijven tekenden hiervoor een overeenkomst voor meerdere jaren.
'behoeften veranderen'

Shell en Lekkerland verlengen samenwerking, formule Shell Café verder geoptimaliseerd

Jan-Hendrik Starken, algemeen directeur Carissa en hoofd van de Shell shop-activiteiten (l.) en Patrick Steppe, voorzitter van de raad van bestuur van Lekkerland: 'Samen koers uitzetten naar tankshop van morgen.' Foto: Lekkerland, 2024

Shell en groothandel Lekkerland intensiveren hun samenwerking en breiden de winkelactiviteiten op de ruim tweeduizend Shell-tankstations in Duitsland verder uit. Onder meer het foodservice-aanbod en het winkelconcept Shell Café worden geoptimaliseerd. Beide bedrijven tekenden hiervoor een overeenkomst voor meerdere jaren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell en Lekkerland verlengen samenwerking, formule Shell Café verder geoptimaliseerd | TankPro.nl
Shell en groothandel Lekkerland intensiveren hun samenwerking en breiden de winkelactiviteiten op de ruim tweeduizend Shell-tankstations in Duitsland verder uit. Onder meer het foodservice aanbod en het winkelconcept Shell Café wordt geoptimaliseerd. Beide bedrijven tekenden hiervoor een overeenkomst voor meerdere jaren.
'behoeften veranderen'

Shell en Lekkerland verlengen samenwerking, formule Shell Café verder geoptimaliseerd

Jan-Hendrik Starken, algemeen directeur Carissa en hoofd van de Shell shop-activiteiten (l.) en Patrick Steppe, voorzitter van de raad van bestuur van Lekkerland: 'Samen koers uitzetten naar tankshop van morgen.' Foto: Lekkerland, 2024

Shell en groothandel Lekkerland intensiveren hun samenwerking en breiden de winkelactiviteiten op de ruim tweeduizend Shell-tankstations in Duitsland verder uit. Onder meer het foodservice-aanbod en het winkelconcept Shell Café worden geoptimaliseerd. Beide bedrijven tekenden hiervoor een overeenkomst voor meerdere jaren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.