Shell is sinds april 2021 bezig grote en drukbezochte tankstations langs snelwegen een shop volgens de formule Shell Café te geven. Deze vervangen de aloude deli2go en deli by Shell tankshops. Met de merkvervanging krijgen de betreffende tankstations nu ook de nieuwe Shell-huisstijl, onder meer te zien op de luifel.
'vervanging merk binnen én buiten'

Tankstations die Shell Café krijgen ook om naar nieuwe merkuitstraling

Shell Café vervangt als merk de oudere foodservicemerken deli2go en deli by Shell wat resulteert in een nieuwe merkuitstraling aan zowel de binnen- als buitenkant van de Shell-tankstations. Op de foto de luifel in de nieuwe Shell-huisstijl bij tankstation Maastunnel in Rotterdam. Foto: Hamer, 2024

Shell is sinds april 2021 bezig grote en drukbezochte tankstations langs snelwegen een shop volgens de formule Shell Café te geven. Deze vervangen de aloude deli2go en deli by Shell tankshops. Met de merkvervanging krijgen de betreffende tankstations op dit moment meteen ook de nieuwe Shell-huisstijl, onder meer te zien op de luifel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.