Bemande tankstations in Nederland die rookwaren verkopen, kunnen dadelijk jaarlijks honderden miljoenen euro’s aan extra omzet uit de verkoop van sigaretten, shag en sigaren behalen. Dit betreft aankopen die de consument eerst in de supermarkt deed, maar die door het komende verbod aldaar voor een groot deel naar de tankstations komt.
'grote verschuiving'

Honderden miljoenen euro’s aan tabaksverkopen van supermarkt naar tankstation

Nu dadelijk rookwaren niet meer bij de supermarkt mogen worden verkocht, kunnen de tankstations in Nederland voor honderden miljoenen aan extra omzet tegemoet zien. Foto: ProMedia, 2024

Bemande tankstations in Nederland die rookwaren verkopen, kunnen dadelijk jaarlijks honderden miljoenen euro’s aan extra omzet uit de verkoop van sigaretten, shag en sigaren behalen. Dit betreft aankopen die de consument eerst in de supermarkt deed, maar die door het komende verbod aldaar voor een groot deel naar de tankstations komen. Dit blijkt uit gegevens van ING Research.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Honderden miljoenen euro’s aan tabaksverkopen van supermarkt naar tankstation | TankPro.nl
Bemande tankstations in Nederland die rookwaren verkopen, kunnen dadelijk jaarlijks honderden miljoenen euro’s aan extra omzet uit de verkoop van sigaretten, shag en sigaren behalen. Dit betreft aankopen die de consument eerst in de supermarkt deed, maar die door het komende verbod aldaar voor een groot deel naar de tankstations komt.
'grote verschuiving'

Honderden miljoenen euro’s aan tabaksverkopen van supermarkt naar tankstation

Nu dadelijk rookwaren niet meer bij de supermarkt mogen worden verkocht, kunnen de tankstations in Nederland voor honderden miljoenen aan extra omzet tegemoet zien. Foto: ProMedia, 2024

Bemande tankstations in Nederland die rookwaren verkopen, kunnen dadelijk jaarlijks honderden miljoenen euro’s aan extra omzet uit de verkoop van sigaretten, shag en sigaren behalen. Dit betreft aankopen die de consument eerst in de supermarkt deed, maar die door het komende verbod aldaar voor een groot deel naar de tankstations komen. Dit blijkt uit gegevens van ING Research.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.