OK-station Hoek van Holland

Meerdere OK-tankstations compleet vernieuwd

Foto: Martin van Aken

De OK-tankstations aan de Dirk van den Burgweg in Hoek van Holland (foto) en aan de Nulweg in Ter Apel zijn volledig onder handen genomen. De shop in Ter Apel heeft zowel van binnen als -buiten een metamorfose ondergaan. In Hoek van Holland werd de shop eveneens vernieuwd.

Eerder werden bij de locatie in het Groningse dorp al de wasboxen, het luifeldak, het prijzenbord en de pompen vervangen. Bovendien kreeg het station nieuwe camerabeveiliging van BigBrother. Het camerabedrijf uit Ede verving het oude systeem Milestone voor het moderne PumpWatch. De alarmbeveiliging werd ook gemoderniseerd.

Korte periode

In de afgelopen maanden gingen de OK-locaties in het Noord-Brabantse Berlicum en Heeswijk-Dinther en in het Groningse Winsum al op de schop. Die stations kregen eveneens nieuwe camera’s van BigBrother. Het plaatsen van de nieuwe Gilbarco-pompen op al die stations werd gedaan door Mokobouw.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

OK Ter Apel
Onder andere het station in Ter Apel kreeg nieuwe camerabeveiliging van BigBrother. Foto: BigBrother

LOGPAY

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden eventueel uit met het concept OK Café. OK maakte onlangs bekend dat het nu ook mogelijk is om op al die stations te betalen met de LOGPAY-betaalkaart. Met de pas van Volkswagen Financial Services AG kan bij diverse tankstations in heel Europa getankt worden.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meerdere OK-tankstations compleet vernieuwd | TankPro.nl
OK-station Hoek van Holland

Meerdere OK-tankstations compleet vernieuwd

Foto: Martin van Aken

De OK-tankstations aan de Dirk van den Burgweg in Hoek van Holland (foto) en aan de Nulweg in Ter Apel zijn volledig onder handen genomen. De shop in Ter Apel heeft zowel van binnen als -buiten een metamorfose ondergaan. In Hoek van Holland werd de shop eveneens vernieuwd.

Eerder werden bij de locatie in het Groningse dorp al de wasboxen, het luifeldak, het prijzenbord en de pompen vervangen. Bovendien kreeg het station nieuwe camerabeveiliging van BigBrother. Het camerabedrijf uit Ede verving het oude systeem Milestone voor het moderne PumpWatch. De alarmbeveiliging werd ook gemoderniseerd.

Korte periode

In de afgelopen maanden gingen de OK-locaties in het Noord-Brabantse Berlicum en Heeswijk-Dinther en in het Groningse Winsum al op de schop. Die stations kregen eveneens nieuwe camera’s van BigBrother. Het plaatsen van de nieuwe Gilbarco-pompen op al die stations werd gedaan door Mokobouw.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

OK Ter Apel
Onder andere het station in Ter Apel kreeg nieuwe camerabeveiliging van BigBrother. Foto: BigBrother

LOGPAY

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden eventueel uit met het concept OK Café. OK maakte onlangs bekend dat het nu ook mogelijk is om op al die stations te betalen met de LOGPAY-betaalkaart. Met de pas van Volkswagen Financial Services AG kan bij diverse tankstations in heel Europa getankt worden.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.