OK Berlicum voorterrein

OK Berlicum opent deuren na grootschalige verbouwing

Foto: OK Berlicum

Het OK-tankstation in het Noord-Brabantse dorp Berlicum is flink onder handen genomen. Terwijl de buitenkant net voor Kerst een opfrisbeurt kreeg, heropende de vernieuwde shop deze week de deuren voor klanten. 

Eind december werd de eerste fase van het project afgerond: het voorterrein. Daarbij zijn de tanken gekeurd en is er nieuw leidingwerk aangelegd. Bovendien werd het station uitgrust met een vloeistofdichte verharding en zijn de eilanden en Gilbarco-pompen geplaatst. Dat laatste werd gedaan door Mokobouw.

Nieuwe beveiligingsinstallatie

In de tweede fase werd de shop verbouwd. Daar werkten verschillende partijen aan mee, waaronder BigBrother. “Deze week hebben we een mooie locatie van OK opgeleverd. We hebben hier de complete beveiligingsinstallatie vernieuwd, natuurlijk op basis van het PumpWatch platform. Hiermee heeft OK Berlicum altijd zicht op wat er op het forecourt en in de shop afspeelt en is het vinden van de juiste informatie kinderlijk eenvoudig”, laat het bedrijf weten.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

OK Berlicum shop
De nieuwe shop is weer open voor klanten. Foto: OK Berlicum

Het personeel keek er na een sluiting van zo’n twee weken weer naar uit om te beginnen. “Na een dag heel hard werken met bijna het voltallige team zijn we weer klaar om onze klanten welkom te heten”, aldus de medewerkers op Facebook. De nieuwe inrichting kon online rekenen op een hoop enthousiasme van de klanten.

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden eventueel uit met het concept OK Café.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK Berlicum opent deuren na grootschalige verbouwing | TankPro.nl
OK Berlicum voorterrein

OK Berlicum opent deuren na grootschalige verbouwing

Foto: OK Berlicum

Het OK-tankstation in het Noord-Brabantse dorp Berlicum is flink onder handen genomen. Terwijl de buitenkant net voor Kerst een opfrisbeurt kreeg, heropende de vernieuwde shop deze week de deuren voor klanten. 

Eind december werd de eerste fase van het project afgerond: het voorterrein. Daarbij zijn de tanken gekeurd en is er nieuw leidingwerk aangelegd. Bovendien werd het station uitgrust met een vloeistofdichte verharding en zijn de eilanden en Gilbarco-pompen geplaatst. Dat laatste werd gedaan door Mokobouw.

Nieuwe beveiligingsinstallatie

In de tweede fase werd de shop verbouwd. Daar werkten verschillende partijen aan mee, waaronder BigBrother. “Deze week hebben we een mooie locatie van OK opgeleverd. We hebben hier de complete beveiligingsinstallatie vernieuwd, natuurlijk op basis van het PumpWatch platform. Hiermee heeft OK Berlicum altijd zicht op wat er op het forecourt en in de shop afspeelt en is het vinden van de juiste informatie kinderlijk eenvoudig”, laat het bedrijf weten.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

OK Berlicum shop
De nieuwe shop is weer open voor klanten. Foto: OK Berlicum

Het personeel keek er na een sluiting van zo’n twee weken weer naar uit om te beginnen. “Na een dag heel hard werken met bijna het voltallige team zijn we weer klaar om onze klanten welkom te heten”, aldus de medewerkers op Facebook. De nieuwe inrichting kon online rekenen op een hoop enthousiasme van de klanten.

Nederland telt meer dan zeventig OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties krijgen een make-over en breiden eventueel uit met het concept OK Café.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.