Spare Rib Express Groningen TinQ

Spare Rib Express geopend bij TinQ-station in Groningen

Foto: Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een vestiging geopend bij het TinQ-tankstation aan de Helperzoom in Groningen. Het wordt het tweede bezorgrestaurant van de formule in de stad, maar de eerste die samen met een petrolpartij is opgezet. 

De keten heeft met de opening van de nieuwe locatie nu 74 vestigingen. Sinds 3 januari kunnen klanten terecht bij het To Go-restaurant in Groningen Zuid. Franchisenemers Karin en Nico hadden al een vestiging bij het Tango-tankstation aan Laan 1940-1945 in Groningen West, maar om het verzorgingsgebied te verkleinen kwam daar dus een tweede bij.

Reguliere assortiment

Volgens het bedrijf wordt met de samenwerking met TinQ ‘getracht een verzorgd straatbeeld te creëren met een herkenbare uitstraling’. In de To Go-locaties kunnen klanten verschillende producten afhalen, zoals lunch, flaguettes en koffie. Er is bovendien een op maat gemaakt assortiment van Lekkerland met dranken en zoetwaren. Vanaf het middaguur tot en met de avond staat vooral de verkoop van het reguliere assortiment van ribben en burgers centraal.

Leuk detail is dat de keuken in de oude wasstraat is gemaakt. Het voorste gedeelte van het restaurant behoorde voorheen toe aan een autoverhuurbedrijf. Het is de vierde To Go-locatie van de formule in Nederland, maar als alles volgens plan verloopt volgen dit jaar meerdere restaurants in de petrolbranche. Welke locaties dat worden en wanneer deze openen, wordt later duidelijk als onder andere de vergunningen rond zijn.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spare Rib Express geopend bij TinQ-station in Groningen | TankPro.nl
Spare Rib Express Groningen TinQ

Spare Rib Express geopend bij TinQ-station in Groningen

Foto: Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een vestiging geopend bij het TinQ-tankstation aan de Helperzoom in Groningen. Het wordt het tweede bezorgrestaurant van de formule in de stad, maar de eerste die samen met een petrolpartij is opgezet. 

De keten heeft met de opening van de nieuwe locatie nu 74 vestigingen. Sinds 3 januari kunnen klanten terecht bij het To Go-restaurant in Groningen Zuid. Franchisenemers Karin en Nico hadden al een vestiging bij het Tango-tankstation aan Laan 1940-1945 in Groningen West, maar om het verzorgingsgebied te verkleinen kwam daar dus een tweede bij.

Reguliere assortiment

Volgens het bedrijf wordt met de samenwerking met TinQ ‘getracht een verzorgd straatbeeld te creëren met een herkenbare uitstraling’. In de To Go-locaties kunnen klanten verschillende producten afhalen, zoals lunch, flaguettes en koffie. Er is bovendien een op maat gemaakt assortiment van Lekkerland met dranken en zoetwaren. Vanaf het middaguur tot en met de avond staat vooral de verkoop van het reguliere assortiment van ribben en burgers centraal.

Leuk detail is dat de keuken in de oude wasstraat is gemaakt. Het voorste gedeelte van het restaurant behoorde voorheen toe aan een autoverhuurbedrijf. Het is de vierde To Go-locatie van de formule in Nederland, maar als alles volgens plan verloopt volgen dit jaar meerdere restaurants in de petrolbranche. Welke locaties dat worden en wanneer deze openen, wordt later duidelijk als onder andere de vergunningen rond zijn.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.