Succesvol concept Spare Rib Express in Doetinchem zal vaker terugkeren bij tankstations

De Spare Rib Express die is gevestigd bij het TinQ-tankstation in Doetinchem behaalde in het eerste jaar een omzet die twee keer zo hoog was als vooraf verwacht werd. Het afhaalconcept werd in maart vorig jaar samen met TinQ opgezet. Volgens het bedrijf zal het concept steeds vaker terugkeren bij tankstations.

Dat het concept bij het tankstation in Doetinchem aanslaat, heeft volgens een woordvoerder van Spare Rib Express te maken met een combinatie van factoren. ‘’We merken dat alle To Go vestigingen profiteren van de locatie. Spare Rib Express Doetinchem To Go is gevestigd langs een weg waar men vaak langsrijdt. De locatie is dus eigenlijk haar eigen reclame. Het To Go assortiment draagt ook bij aan de hoge omzet. Bij een To Go locatie verkopen we ook producten van Lekkerland, een lunchassortiment en koffie.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.