Tesla wil tankshops bij zijn laadstations

Autofabrikant Tesla is van plan om shops te realiseren bij zijn laadplekken. De producent van elektrische voertuigen wil daarmee de laadbeurten aangenamer maken voor zijn klanten. Het bedrijf ziet weinig in het zelf bouwen en exploiteren van de shop, maar zoekt hiervoor samenwerking met andere bedrijven.

Tesla is bekend van zijn volledig elektrische auto, waarvan er in Nederland alleen al duizenden rondrijden. Op diverse plekken zijn laadstations te vinden, Superchargers genoemd. Daar kunnen automobilisten hun voertuig in ongeveer dertig minuten opladen. Mogelijkheden voor ontspanning zijn er echter niet of nauwelijks.

Daar moet verandering in komen, vindt topman Elon Musk. Hij zou graag zien dat er restaurants, koffieshops en goede toiletten bij de laadfaciliteiten komen. Of dat de laadplekken worden gesitueerd in de buurt van al bestaande voorzieningen.

Carwash

Vorig jaar werd bekend dat de voertuigbouwer ook experimenteert met het wassen van auto’s. In de Amerikaanse plaats Fremont kunnen Tesla-bezitters hun auto laten wassen. Daarbij is een samenwerking aangegaan met aanbieder van wasproducten Eco Green Auto Clean.

Lees ook: Autofabrikant Tesla zet ook stappen in carwashmarkt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tesla wil tankshops bij zijn laadstations | TankPro.nl

Tesla wil tankshops bij zijn laadstations

Autofabrikant Tesla is van plan om shops te realiseren bij zijn laadplekken. De producent van elektrische voertuigen wil daarmee de laadbeurten aangenamer maken voor zijn klanten. Het bedrijf ziet weinig in het zelf bouwen en exploiteren van de shop, maar zoekt hiervoor samenwerking met andere bedrijven.

Tesla is bekend van zijn volledig elektrische auto, waarvan er in Nederland alleen al duizenden rondrijden. Op diverse plekken zijn laadstations te vinden, Superchargers genoemd. Daar kunnen automobilisten hun voertuig in ongeveer dertig minuten opladen. Mogelijkheden voor ontspanning zijn er echter niet of nauwelijks.

Daar moet verandering in komen, vindt topman Elon Musk. Hij zou graag zien dat er restaurants, koffieshops en goede toiletten bij de laadfaciliteiten komen. Of dat de laadplekken worden gesitueerd in de buurt van al bestaande voorzieningen.

Carwash

Vorig jaar werd bekend dat de voertuigbouwer ook experimenteert met het wassen van auto’s. In de Amerikaanse plaats Fremont kunnen Tesla-bezitters hun auto laten wassen. Daarbij is een samenwerking aangegaan met aanbieder van wasproducten Eco Green Auto Clean.

Lees ook: Autofabrikant Tesla zet ook stappen in carwashmarkt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.