Nordmann, kerstboom, Shell

Shell breidt spaaractie uit met kerstbomen

Shell gaat haar spaaractie rondom de feestdagen uitbreiden met kerstbomen en luxe producten. Klanten kunnen nu sparen voor korting op een kerstboom, huishoudelijke apparaten, verzorgings- en beautyproducten en accessoires voor mobiele telefoons en tablets. De kortingen kunnen oplopen tot 50%.

De oliemaatschappij hoopt zo in de feestmaanden meer tankende klanten naar de shops te trekken. In het oog springend is dat er bij Shell voor het eerst gespaard kan worden voor Nordmann-kerstbomen. Deze kunnen bij de Praxis worden afgehaald tegen een maximale korting van 30%. De bomen variëren in drie maten 175-200 cm, 200-225 cm of 225-275 cm.

25 liter

Op de luxe producten van Philips als bijvoorbeeld , föhns, scheerapparaten, hoofdtelefoons en docking stations voor telefoons en tablets, geldt een maximale korting tussen de 30 en 50 %. De kortingsbonnen die per stuk 10% korting vertegenwoordigen, krijgen de klanten zodra ze minimaal 25 liter brandstof tanken of minimaal 7,50 euro in de shop spenderen.

Shell zegt met de acties de klanten iets extra’s te willen aanbieden in de dure decembermaand. De spaaractie is geldig op alle deelnemende Shell stations in Nederland en loopt tot en met 8 januari 2013.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.