BP Hollanderweg 51, Arnhem

Medewerker BP-tankstation neergeschoten bij overval

De politie heeft twee mannen aangehouden direct na een gewapende overval op een BP-tankstation aan de Hollandweg in Arnhem maandagmiddag. Bij de overval werd een 42-jarige pompbediende neergeschoten.

Rond half vijf kwamen drie in het zwart geklede personen het tankstation binnen en bedreigden medewerkers en klanten met een vuurwapen. Daarbij werd een medewerker in zijn been geschoten. Hij is met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem, waar hij dinsdag ook nog verblijft. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Een 48-jarige klant kreeg klappen tegen zijn hoofd. De overvallers gingen er op de fiets vandoor met een portemonnee van een andere klant dan degene die geslagen werd.

Getuigen

Met hulp van getuigen kon de politie twee mannen kort na de overval aanhouden: een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats in de buurt van de Krommeniehof en een 22-jarige man uit Den Haag. Getuigen zagen dat de Hagenaar in een lijnbus sprong. De politie liet de bus stilzetten en hield de man aan.

De politie is nog op zoek naar de derde overvaller. Er is extra capaciteit vrijgemaakt voor het onderzoek door zowel de politie in Arnhem als het Overvallenteam van de politie Gelderland-Midden. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Video

Bekijk hieronder de beelden van Omroep Gelderland:

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Medewerker BP-tankstation neergeschoten bij overval | TankPro.nl
BP Hollanderweg 51, Arnhem

Medewerker BP-tankstation neergeschoten bij overval

De politie heeft twee mannen aangehouden direct na een gewapende overval op een BP-tankstation aan de Hollandweg in Arnhem maandagmiddag. Bij de overval werd een 42-jarige pompbediende neergeschoten.

Rond half vijf kwamen drie in het zwart geklede personen het tankstation binnen en bedreigden medewerkers en klanten met een vuurwapen. Daarbij werd een medewerker in zijn been geschoten. Hij is met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem, waar hij dinsdag ook nog verblijft. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Een 48-jarige klant kreeg klappen tegen zijn hoofd. De overvallers gingen er op de fiets vandoor met een portemonnee van een andere klant dan degene die geslagen werd.

Getuigen

Met hulp van getuigen kon de politie twee mannen kort na de overval aanhouden: een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats in de buurt van de Krommeniehof en een 22-jarige man uit Den Haag. Getuigen zagen dat de Hagenaar in een lijnbus sprong. De politie liet de bus stilzetten en hield de man aan.

De politie is nog op zoek naar de derde overvaller. Er is extra capaciteit vrijgemaakt voor het onderzoek door zowel de politie in Arnhem als het Overvallenteam van de politie Gelderland-Midden. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Video

Bekijk hieronder de beelden van Omroep Gelderland:

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.