camera, veiligheid, beveiliging, winkel

Winkeldieven tankstation opgepakt door camerabeelden

camera, veiligheid, beveiliging, winkel

De politie heeft dinsdagmiddag twee mannen opgepakt op verdenking van winkeldiefstal op 27 juni bij een tankstation in het centrum van Heerenveen. Bij de diefstal werden enkele artikelen buitgemaakt, waaronder sigaretten. De diefstal in de tankshop werd gefilmd door een bewakingscamera.

Bij de aangifte van de diefstal overhandigde een medewerker van het tankstation de videobeelden aan de politie. Een surveillerende motoragent zag dinsdagmiddag de mannen lopen die voldeden aan het signalement van de videobeelden.

Aangehouden

Het gaat om een 29-jarige man uit Gauw en een 29-jarige man uit Scharnegoutum. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar worden ze voor verder onderzoek vastgehouden, zo meldt Groot Sneek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.