Shopconcept Effe Lekker Esso

Esso Krimpen eerste locatie met shopconcept Effe Lekker

Esso-tankstation Krimpen lanceerde vrijdag een nieuw shopconcept: Effe Lekker. Het station aan de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel zal overigens niet lang meer de enige locatie in Nederland zijn met het concept, want de plannen voor de verdere uitrol liggen al op tafel. 

In het shopconcept van Carfood Motorbrandstoffen, onderdeel van Den Hartog B.V., speelt vooral koffie een belangrijke rol. “Het is een koffie-achtige formule waarbij we met een beperkt assortiment aan broodjes en vooral veel zoetigheid de klanten naar ons toe willen halen”, vertelt Wichert Hein van Dijk. Volgens de manager tankstations van Carfood gaat het station daarmee van een ‘traditionele pomp met een klassieke shop’ naar een ‘toekomstbestendige bakery’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.