Aan de Angsterweg in Vlodrop is het P. Janssen tankstation geopend in de uitstraling van Snel Tank. Hiermee is Snel Tank Vlodrop het eerste tankstation van deze formule in de provincie Limburg. De locatie zal door de familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe gezamenlijk worden geëxploiteerd.
'exploitatie door dalhuisen'

Tankstation P. Janssen vernieuwd naar allereerste Snel Tank in Limburg

De Snel Tank in Vlodrop, te vinden direct naast de Naanhof supermarkt en op een paar kilometer van de Duitse grens, is de allereerste volgens deze formule in Limburg. Foto: Dalhuisen, 2024

Aan de Angsterweg in Vlodrop is het P. Janssen tankstation geopend in de uitstraling van Snel Tank. Hiermee is Snel Tank Vlodrop het eerste tankstation van deze formule in de provincie Limburg. De locatie zal door de familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe gezamenlijk worden geëxploiteerd.

De onbemande Snel Tank in Vlodrop, te vinden direct naast de Naanhof supermarkt en op een paar kilometer van de Duitse grens, is de allereerste volgens deze formule in Limburg. Op het onbemande tankstation kan bij drie pompeilanden 24/7 worden getankt en met alle gangbare tank-, credit- en pinpassen worden afgerekend. De familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe hebben met de vernieuwing afgesproken het tankstation gezamenlijk te exploiteren. Snel Tank is een tankstationformule van Dalhuisen met ‘snel, simpel, veilig en voordelig’ als motto. Met de exploitatie van Vlodrop er nu bij gekomen, komt het aantal Snel Tank locaties in Nederland op tien. De negen andere tankstations bevinden zich allemaal in het midden van het land, waaronder in Apeldoorn, Epe, Heerde en Lelystad.

Dalhuisen exploiteert zowel onbemande als bemande tankstations. Het bedrijf is een van de vier officiële partners van bp in Nederland en exploiteert de bemande tankstations daarom voornamelijk vanuit het merk bp. De onbemande tankstations worden grotendeel vanuit het eigen merk Snel Tank geëxploiteerd.

Openingsactie

De omkleuring van P. Janssen naar Snel Tank wordt gevierd met behulp van een openingsactie waarbij tankende klanten 28 eurocent korting krijgen op alle brandstoffen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation P. Janssen vernieuwd naar allereerste Snel Tank in Limburg | TankPro.nl
Aan de Angsterweg in Vlodrop is het P. Janssen tankstation geopend in de uitstraling van Snel Tank. Hiermee is Snel Tank Vlodrop het eerste tankstation van deze formule in de provincie Limburg. De locatie zal door de familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe gezamenlijk worden geëxploiteerd.
'exploitatie door dalhuisen'

Tankstation P. Janssen vernieuwd naar allereerste Snel Tank in Limburg

De Snel Tank in Vlodrop, te vinden direct naast de Naanhof supermarkt en op een paar kilometer van de Duitse grens, is de allereerste volgens deze formule in Limburg. Foto: Dalhuisen, 2024

Aan de Angsterweg in Vlodrop is het P. Janssen tankstation geopend in de uitstraling van Snel Tank. Hiermee is Snel Tank Vlodrop het eerste tankstation van deze formule in de provincie Limburg. De locatie zal door de familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe gezamenlijk worden geëxploiteerd.

De onbemande Snel Tank in Vlodrop, te vinden direct naast de Naanhof supermarkt en op een paar kilometer van de Duitse grens, is de allereerste volgens deze formule in Limburg. Op het onbemande tankstation kan bij drie pompeilanden 24/7 worden getankt en met alle gangbare tank-, credit- en pinpassen worden afgerekend. De familie Janssen en Dalhuisen BV uit Epe hebben met de vernieuwing afgesproken het tankstation gezamenlijk te exploiteren. Snel Tank is een tankstationformule van Dalhuisen met ‘snel, simpel, veilig en voordelig’ als motto. Met de exploitatie van Vlodrop er nu bij gekomen, komt het aantal Snel Tank locaties in Nederland op tien. De negen andere tankstations bevinden zich allemaal in het midden van het land, waaronder in Apeldoorn, Epe, Heerde en Lelystad.

Dalhuisen exploiteert zowel onbemande als bemande tankstations. Het bedrijf is een van de vier officiële partners van bp in Nederland en exploiteert de bemande tankstations daarom voornamelijk vanuit het merk bp. De onbemande tankstations worden grotendeel vanuit het eigen merk Snel Tank geëxploiteerd.

Openingsactie

De omkleuring van P. Janssen naar Snel Tank wordt gevierd met behulp van een openingsactie waarbij tankende klanten 28 eurocent korting krijgen op alle brandstoffen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.