Tankstation De Birkt Soest Fieten Olie

Fieten Olie behaalt mijlpaal van vijftig tankstations, nieuwe openingen al gepland

Foto: Fieten Olie

Fieten Olie heeft het vijftigste tankstation aan het netwerk toegevoegd. Tankstation De Birkt, gelegen aan de Birkstraat in Soest, werd dinsdag officieel overgedragen bij de notaris in Hoogeveen.

De mijlpaal is voor directeur Richard Fieten een bijzonder moment. “Het betekent veel voor ons bedrijf, maar ook voor mij persoonlijk. We zijn ooit met één tankstation gestart en nu hebben we een netwerk van vijftig stations in Nederland”, zegt de trotse directeur.

Omkleuring naar Fieten Olie

Het tankstation in Soest staat bekend vanwege de lage brandstofprijzen die er gehanteerd worden. Daardoor is het volgens de vorige exploitant een favoriete locatie onder de bestuurders binnen en buiten de gemeente. De familie Plekkepoel kocht zijn brandstoffen overigens al in bij Fieten Olie.

Het tankstation wordt binnen enkele weken omgekleurd naar het wit, blauw en rood van de onderneming uit Hollandscheveld. Klanten kunnen op de onbemande locatie 24 uur per dag Euro 95, Super 98 en diesel tanken. Binnenkort voegt Fieten Olie ook AdBlue aan het assortiment toe.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Richard Fieten (links) en Edwin Presser (rechts) namens Tankstation De Birkt bij de notaris. Foto: Fieten Olie

Meer stations volgen

Na het behalen van de mijlpaal is Richard Fieten allesbehalve van plan te stoppen met de verdere uitbreiding van het netwerk. Hij hoopt ooit op de honderd locaties te komen. En hoewel dat getal an sich volgens hem geen doel is, benadrukt hij de uitbreiding door te willen zetten. “Ik kan alvast melden dat nummer 51, 52 en 53 de komende weken ook geopend zullen worden. Daarbij hebben we ook nog zes nieuw te bouwen locaties waar we in de afrondende fase zitten met de vergunning en we dus binnenkort starten met de nieuwbouw.” Bovendien is het bedrijf druk bezig met de uitbreiding van het aantal (snel)laadpalen onder de tak Fieten Electric.

Op dit moment wordt de mijlpaal van vijftig stations nog niet gevierd. “We hebben besloten om er bij nummer 55 een grote actie aan te hangen om het groots te vieren!”

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie behaalt mijlpaal van vijftig tankstations, nieuwe openingen al gepland | TankPro.nl
Tankstation De Birkt Soest Fieten Olie

Fieten Olie behaalt mijlpaal van vijftig tankstations, nieuwe openingen al gepland

Foto: Fieten Olie

Fieten Olie heeft het vijftigste tankstation aan het netwerk toegevoegd. Tankstation De Birkt, gelegen aan de Birkstraat in Soest, werd dinsdag officieel overgedragen bij de notaris in Hoogeveen.

De mijlpaal is voor directeur Richard Fieten een bijzonder moment. “Het betekent veel voor ons bedrijf, maar ook voor mij persoonlijk. We zijn ooit met één tankstation gestart en nu hebben we een netwerk van vijftig stations in Nederland”, zegt de trotse directeur.

Omkleuring naar Fieten Olie

Het tankstation in Soest staat bekend vanwege de lage brandstofprijzen die er gehanteerd worden. Daardoor is het volgens de vorige exploitant een favoriete locatie onder de bestuurders binnen en buiten de gemeente. De familie Plekkepoel kocht zijn brandstoffen overigens al in bij Fieten Olie.

Het tankstation wordt binnen enkele weken omgekleurd naar het wit, blauw en rood van de onderneming uit Hollandscheveld. Klanten kunnen op de onbemande locatie 24 uur per dag Euro 95, Super 98 en diesel tanken. Binnenkort voegt Fieten Olie ook AdBlue aan het assortiment toe.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Richard Fieten (links) en Edwin Presser (rechts) namens Tankstation De Birkt bij de notaris. Foto: Fieten Olie

Meer stations volgen

Na het behalen van de mijlpaal is Richard Fieten allesbehalve van plan te stoppen met de verdere uitbreiding van het netwerk. Hij hoopt ooit op de honderd locaties te komen. En hoewel dat getal an sich volgens hem geen doel is, benadrukt hij de uitbreiding door te willen zetten. “Ik kan alvast melden dat nummer 51, 52 en 53 de komende weken ook geopend zullen worden. Daarbij hebben we ook nog zes nieuw te bouwen locaties waar we in de afrondende fase zitten met de vergunning en we dus binnenkort starten met de nieuwbouw.” Bovendien is het bedrijf druk bezig met de uitbreiding van het aantal (snel)laadpalen onder de tak Fieten Electric.

Op dit moment wordt de mijlpaal van vijftig stations nog niet gevierd. “We hebben besloten om er bij nummer 55 een grote actie aan te hangen om het groots te vieren!”

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.