Fieten Olie Oldehove Groningen

Fieten Olie breidt netwerk uit in Groningen

Fieten Olie heeft het netwerk uitgebreid met een tankstation in de provincie Groningen. De voormalige AVIA XPress in het dorp Oldehove gaat verder in het blauw, wit en rood. Het station brengt het totaal aantal locaties van het bedrijf uit Hollandscheveld op 49.

Bij de nieuwste, onbemande aanwinst, gelegen op het terrein van loonbedrijf Mechielsen, kunnen klanten 24 uur per dag terecht voor Euro 95 en diesel. Bovendien zijn er drie pompen voor High Speed Diesel aanwezig. Het aanbod van brandstoffen wordt op korte termijn uitgebreid met AdBlue. Door de overname van de oliehandelsactiviteiten van Hulshof in januari beschikt het bedrijf sinds dit jaar ook over een eigen AdBlue-tankauto.

De 48ste locatie werd onlangs nog omgekleurd in het Overijsselse Beckum. Met de toevoeging van het station aan de Enlumerweg in Oldehove is Fieten Olie nu nog maar één station verwijderd van de beoogde vijftig. Er staat bovendien nog een gloednieuw tankstation in Flevoland op de planning.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.