Fieten Olie Sint Isodoriushoeve

Fieten Olie kleurt voormalige Netto Tank in Sint Isodoriushoeve om

Foto: Fieten Olie

Fieten Olie heeft een nieuwe locatie aan het netwerk toegevoegd. Na de omkleuring van het Netto Tank-station in het Overijsselse dorp Sint Isodoriushoeve telt het bedrijf nu 47 stations. Daarmee komt het beoogde aantal van vijftig locaties steeds dichterbij. 

De nieuwste aanwinst is een bemand tankstation inclusief carwash. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor de brandstoffen Euro 95, Diesel en SuperPlus 98.

Overname VARO Energy

De omkleuring van het station werd afgelopen najaar al aangekondigd. Bij de overname van Netto Tank door VARO Energy bedong Fieten Olie een zogenaamde spin-off verkoop, waardoor de eindgebruikers- en smeermiddelenactiviteiten, brandstoftrucks en een aantal dealerstations in handen kwamen van het bedrijf uit Hollandscheveld. Ook een aantal personeelsleden maakte de overstap van VARO naar Fieten.

Het netwerk wordt bovendien nog verder uitgebreid in Overijssel, maar verdere details daarvan worden later naar buiten gebracht. Ook bouwt Fieten Olie een gloednieuw station in Flevoland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.