TanQyou bouwt tankstation met laadplein in Duiven

TanQyou gaat een nieuwe locatie bouwen in Gelderland. In de plaats Duiven komt een tankstation inclusief laadplein. Hoeveel laadpalen hier komen, onderzoekt het bedrijf nog.

Het nieuw te bouwen station zal te vinden zijn aan de A12 op het Fresh & Fast Food Court aan de Driegaardensestraat. De handtekeningen zijn daarvoor inmiddels gezet. Op het terrein zijn momenteel een KFC en een Subway gevestigd. Meer horeca en leisurebedrijven zullen in 2022 volgen, laat TanQyou weten. Het tankstation wordt naar verwachting eind 2022 opgeleverd.

Het bedrijf heeft twintig locaties. Het mobiliteitsplatform van de onderneming is voorzien van een rittenregistratie-app, parkeerapp en laadapp. Eerder dit jaar werd ook de laadapp TanQyou Charge gelanceerd. Via deze app kan men beschikbare laadlocaties en de transacties inzien. “Het nieuw te bouwen tankstation met laadplein sluit dan ook naadloos aan bij het nieuwe innovatieve concept van TanQyou”, aldus netwerkmanager Bert Meijering.

Lees ook:

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TanQyou bouwt tankstation met laadplein in Duiven | TankPro.nl

TanQyou bouwt tankstation met laadplein in Duiven

TanQyou gaat een nieuwe locatie bouwen in Gelderland. In de plaats Duiven komt een tankstation inclusief laadplein. Hoeveel laadpalen hier komen, onderzoekt het bedrijf nog.

Het nieuw te bouwen station zal te vinden zijn aan de A12 op het Fresh & Fast Food Court aan de Driegaardensestraat. De handtekeningen zijn daarvoor inmiddels gezet. Op het terrein zijn momenteel een KFC en een Subway gevestigd. Meer horeca en leisurebedrijven zullen in 2022 volgen, laat TanQyou weten. Het tankstation wordt naar verwachting eind 2022 opgeleverd.

Het bedrijf heeft twintig locaties. Het mobiliteitsplatform van de onderneming is voorzien van een rittenregistratie-app, parkeerapp en laadapp. Eerder dit jaar werd ook de laadapp TanQyou Charge gelanceerd. Via deze app kan men beschikbare laadlocaties en de transacties inzien. “Het nieuw te bouwen tankstation met laadplein sluit dan ook naadloos aan bij het nieuwe innovatieve concept van TanQyou”, aldus netwerkmanager Bert Meijering.

Lees ook:

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.