ryd pay Argos

Na Vissers gaat Argos samenwerking aan met ryd

Bron: ryd pay

Het Duitse ryd pay zet de uitbreiding in Nederland voort. Nadat het bedrijf voor mobiele betalingen eerder een samenwerking aanging met Vissers Energy Group, wordt het nu ook mogelijk om op bijna honderd Argos-tankstations met de applicatie te betalen. 

Door de samenwerking met VARO Energy, waar Argos onder valt, krijgt ryd pay betalingsmogelijkheden bij zo’n tweehonderd Nederlandse tankstations. Het aantal Argos-tankstations dat aan dit totaal wordt toegevoegd, groeit volgens het bedrijf in de nabije toekomst verder.

Kansen in Nederland

De interesse in de Nederlandse markt is volgens ryd te verklaren door de grote affiniteit die ons land heeft met digitaal betalen. Nederland zou een van de snelst groeiende markten voor deze technologie zijn, wat het tot een ‘ideale locatie met een enorm potentieel’ maakt.

“Om zo snel te kunnen groeien in een belangrijke markt als Nederland is een groot genoegen”, aldus de ceo van ryd Sandra Dax. “Met Argos hebben we een vooruitstrevende partner met duidelijke ideeën aan de zijde van ryd pay, die het potentieel van digitaal betalen voor haar klanten goed inziet. Samen willen we betalen bij het tankstation in Nederland onderdeel maken van het dagelijks leven.”

Betalen vanuit auto

Argos heeft verspreid over Nederland meer dan tweehonderd tankstations, zowel bemand als onbemand. “Voldoen aan de verwachtingen van onze klanten is wat ons drijft”, zegt Arend Nieboer. Volgens de manager kaarten van VARO Energy wil het bedrijf alle technologische mogelijkheden inzetten om het bezoek aan het tankstation zo aangenaam mogelijk te maken. “Via ryd pay kunnen onze klanten nu contactloos, snel en gemakkelijk betalen via hun gsm en in de toekomst zelfs rechtstreeks vanuit de auto via in-car payment.”

Ryd pay verbindt de tankstations met het MobyPay-cloudplatform van Tokheim Service Group. Daardoor wordt het mogelijk om app- of in-car-betalingen bij het tankstation te doen. Ryd pay-gebruikers kunnen de service gratis gebruiken bij alle partnertankstations. Het bedrijf valt onder de startup ThinxNet uit München.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.