ProMedia studio TankProTV CarwashProTV

‘Klanten zonder mondkapje liever zo snel mogelijk de deur uit, dan discussies op de werkvloer’

De avondklok was vorige week onderwerp van gesprek. Ondanks een aantal chaotische dagen waarin verschillende rechtszaken werden gevoerd, blijft de maatregel nog wel even gelden. Woensdag om 16.00 uur stond de tweede gecombineerde uitzending van TankProTV en CarwashProTV op het programma. Naast de avondklokmaatregelen en de effecten daarvan, besteedden we aandacht aan de carwashes van Niels Wessels. De smeltende sneeuw zorgde namelijk voor topdrukte.

Wat betekenen de avondklokmaatregelen voor de tankstations? Is er begrip van de klanten voor alle regels? En zou het anders kunnen? Dit zijn een paar van de vragen die centraal stonden in de tweede uitzending. Ewout Klok, voorzitter van de Belangenvereniging Tankstations (BETA) en directeur van Tankstation Klok in Hoogeveen, schoof digitaal aan om antwoorden te geven. Bovendien gingen we in op de coronamaatregelen in het algemeen. Zorgt de pandemie er bijvoorbeeld voor dat pomphouders minder investeren in zaken als de shop?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.