Wat kan je met data in je tankstation? BigBrother legt het uit in TankProTV

De eerste gecombineerde nieuwsuitzending van TankProTV en CarwashProTV was woensdagmiddag live te volgen. Studiogasten Dennis Klarenbeek en Lennart Bakker van BigBrother vertelden onder meer over de mogelijkheden van data in en bij het tankstation. Ook werd de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage in de uitzending bekend gemaakt. 

Welke mogelijkheden biedt BigBrother voor pomphouders en voor carwashes? Hoe ontwikkelt het datagebruik zich en wat kan je als ondernemer met al die informatie? En hoe zorg je dat die data veilig is? Op die vragen gaven Klarenbeek en Bakker van de leverancier van beveiligingsoplossingen antwoord. 

Dat deden ze aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, zoals de CarwashA2 langs de snelweg bij Zaltbommel en de nieuwe Tango-locatie in Deventer.  

Deze nieuwsuitzending was de eerste gecombineerde uitzending van TankPro en CarwashPro. In de praktijk zijn carwash en tankstation vaak aan elkaar gekoppeld, reden voor de twee nieuwswebsites om ook gezamenlijk aan de live nieuwsuitzendingen te werken. 

Bekendmaking eerste spreker

Ook bekend gemaakt in de uitzending: de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage. Een van de centrale thema’s op de beurs wordt duurzaamheid. De spreker in kwestie runt een biologische truckwash en heeft bovendien een duurzaam personeelsbeleid. 

Kijk hieronder de live uitzending van woensdag terug. 

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wat kan je met data in je tankstation? BigBrother legt het uit in TankProTV | TankPro.nl

Wat kan je met data in je tankstation? BigBrother legt het uit in TankProTV

De eerste gecombineerde nieuwsuitzending van TankProTV en CarwashProTV was woensdagmiddag live te volgen. Studiogasten Dennis Klarenbeek en Lennart Bakker van BigBrother vertelden onder meer over de mogelijkheden van data in en bij het tankstation. Ook werd de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage in de uitzending bekend gemaakt. 

Welke mogelijkheden biedt BigBrother voor pomphouders en voor carwashes? Hoe ontwikkelt het datagebruik zich en wat kan je als ondernemer met al die informatie? En hoe zorg je dat die data veilig is? Op die vragen gaven Klarenbeek en Bakker van de leverancier van beveiligingsoplossingen antwoord. 

Dat deden ze aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, zoals de CarwashA2 langs de snelweg bij Zaltbommel en de nieuwe Tango-locatie in Deventer.  

Deze nieuwsuitzending was de eerste gecombineerde uitzending van TankPro en CarwashPro. In de praktijk zijn carwash en tankstation vaak aan elkaar gekoppeld, reden voor de twee nieuwswebsites om ook gezamenlijk aan de live nieuwsuitzendingen te werken. 

Bekendmaking eerste spreker

Ook bekend gemaakt in de uitzending: de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage. Een van de centrale thema’s op de beurs wordt duurzaamheid. De spreker in kwestie runt een biologische truckwash en heeft bovendien een duurzaam personeelsbeleid. 

Kijk hieronder de live uitzending van woensdag terug. 

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.