Total Nederland gaat samenwerking aan met toiletbedrijf One Hundred Restrooms

Total Nederland en One Hundred Restrooms verbouwen dit voorjaar gezamenlijk de toiletruimtes van drie Total-locaties. Samen gaan de bedrijven een ‘toiletervaring’ aanbieden bij de snelweglocaties Total Aurora in Leiderdorp, Total Oudenhorst in Woudenberg en Total Oudegein in Nieuwegein. Hygiëne, gezondheid en comfort zijn volgens de partijen de drie uitgangspunten die centraal staan in de nieuwe toiletruimtes. 

Geert Houbrechts benadrukt dat Total enthousiast is over de nieuwe samenwerking met het Amsterdamse bedrijf. “De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten”, aldus de retail-directeur. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.