Total Nederland gaat samenwerking aan met toiletbedrijf One Hundred Restrooms

Total Nederland en One Hundred Restrooms verbouwen dit voorjaar gezamenlijk de toiletruimtes van drie Total-locaties. Samen gaan de bedrijven een ‘toiletervaring’ aanbieden bij de snelweglocaties Total Aurora in Leiderdorp, Total Oudenhorst in Woudenberg en Total Oudegein in Nieuwegein. Hygiëne, gezondheid en comfort zijn volgens de partijen de drie uitgangspunten die centraal staan in de nieuwe toiletruimtes. 

Geert Houbrechts benadrukt dat Total enthousiast is over de nieuwe samenwerking met het Amsterdamse bedrijf. “De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten”, aldus de retail-directeur. 

Ervaring

One Hundred zegt het toiletbezoek in een ervaring van ‘well-being’ te veranderen. Vanwege de hoofdrol die is weggelegd voor hygiëne meent het bedrijf ook in te spelen op de toekomst. Zo kunnen klanten in de nieuwe toiletruimtes verschillende handelingen contactloos uitvoeren, waaronder betalen. Hetzelfde geldt voor het pakken van zeep, het aanzetten van de kraan en het doorspoelen van het toilet.

Ook zullen de nieuwe toiletten bij de Total-tankstations een ‘zen-gevoel’ opwekken door het gebruik van bijvoorbeeld vogelgeluiden, natuurlijke materialen en een indirecte verlichting. De spiegels zijn interactief en tonen tijdens het wassen van de handen aanbiedingen uit de shop en actuele file- en weerinformatie.

Gezondheidscheck

Daarnaast is het op de eerste locatie, Total Aurora in Leiderdorp, mogelijk om een gratis gezondheidscheck uit te voeren. Met een speciale weegschaal wordt in minder dan twee minuten het gewicht, de lengte, BMI, de bloeddruk en de zuurstofsaturatie van de klant gemeten. 

Op 5 maart zijn de nieuwe toiletten bij Total Aurora te gebruiken voor bezoekers. Aan het einde van het voorjaar moeten ook de toiletten bij de andere twee locaties verbouwd zijn.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.