‘Mobiele snackautomaat perfecte oplossing voor snelle hap in crisistijd’

Het neerzetten van een snackautomaat is voor veel tankstation-ondernemers een interessante kans om toch door te kunnen met de verkoop van saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten en andere snacks. Juist nu is dit volgens Hans van Engelen van ADM Automaten de perfecte manier om de snelle hap te kunnen blijven aanbieden aan klanten die onderweg zijn.

Ook bij het bedrijf uit Geldrop, vaste leverancier van automaten aan onder meer Shell Nederland, Klik Exploitaties en Vissers Energy Group, is merkbaar dat ondernemers op dit moment in zwaar weer verkeren. “Ze zijn terughoudender en stellen andere prioriteiten”, vertelt Van Engelen. Grote investeringen worden uitgesteld in afwachting van de gevolgen van deze coronacrisis.

Maar dat betekent niet dat de verkoop van snacks en deegwaren stil hoeft komen te liggen. “In de tussentijd hebben wij een mooie oplossing in huis voor tankstations: de mobiele snackautomaat”, benadrukt Van Engelen. Normaal gesproken worden die geplaatst tijdens evenementen of feesten en partijen. “Aangezien die op dit moment natuurlijk allemaal zijn afgeblazen, kunnen de automaten nu op andere locaties worden ingezet. Bijvoorbeeld bij tankstations.”

Volgens Van Engelen is het een uitstekende manier om op dit moment snacks te blijven aanbieden, op een verantwoorde manier met inachtneming van alle regels die gelden op het gebied van hygiëne. De warme snackautomaten zijn aan de achterzijde bij te vullen, zonder dat de klant daar last van heeft. De warmhoudplaatjes waarop de snacks liggen, zijn eenvoudig uitneembaar om gereinigd te worden.

Flexibele oplossing

“Een warmhoudkast is in deze tijd uit den boze. Onze mobiele oplossing heeft drie automaten met acht luiken waar de kwaliteit van 24 snacks, denk aan saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten en frikandellen, zo’n drie uur gegarandeerd zijn.” De kasten zijn compact en makkelijk te verplaatsen. “Ze zijn 150 centimeter breed, 180 centimeter hoog en 60 centimeter diep. Er zitten wieltjes onder, dus ze kunnen zonder problemen op een andere plek neergezet worden. Ook buiten is mogelijk.”

Klanten kunnen snel en eenvoudig contactloos betalen bij de automaat. “Personeel komt niet in contact met geld en je hebt geen problemen met afstand tussen medewerkers en klanten.” Voor de afwikkeling van de betalingen is een contract met Payter nodig. “Veel ondernemers hebben dit sowieso al, dus dat is eenvoudig te regelen.” De automaten werken op een 4G-netwerk, behalve het stroompunt is verder geen andere bekabeling nodig.

Voor ondernemers is deze mobiele oplossing een goede manier om te proeven aan de voordelen van een snackautomaat. “We leveren normaal gesproken vooral vaste oplossingen aan tankstations. Alle pluspunten van de automaat worden juist in deze tijd extra duidelijk. Hopelijk kunnen we ondernemers op deze manier helpen om hun verkoop toch zo goed mogelijk op gang te houden. Want juist in een tijd waarin heel veel stoplocaties gesloten zijn, is het tankstation een plek waar chauffeurs en andere klanten gelukkig nog wél terecht kunnen.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Mobiele snackautomaat perfecte oplossing voor snelle hap in crisistijd’ | TankPro.nl

‘Mobiele snackautomaat perfecte oplossing voor snelle hap in crisistijd’

Het neerzetten van een snackautomaat is voor veel tankstation-ondernemers een interessante kans om toch door te kunnen met de verkoop van saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten en andere snacks. Juist nu is dit volgens Hans van Engelen van ADM Automaten de perfecte manier om de snelle hap te kunnen blijven aanbieden aan klanten die onderweg zijn.

Ook bij het bedrijf uit Geldrop, vaste leverancier van automaten aan onder meer Shell Nederland, Klik Exploitaties en Vissers Energy Group, is merkbaar dat ondernemers op dit moment in zwaar weer verkeren. “Ze zijn terughoudender en stellen andere prioriteiten”, vertelt Van Engelen. Grote investeringen worden uitgesteld in afwachting van de gevolgen van deze coronacrisis.

Maar dat betekent niet dat de verkoop van snacks en deegwaren stil hoeft komen te liggen. “In de tussentijd hebben wij een mooie oplossing in huis voor tankstations: de mobiele snackautomaat”, benadrukt Van Engelen. Normaal gesproken worden die geplaatst tijdens evenementen of feesten en partijen. “Aangezien die op dit moment natuurlijk allemaal zijn afgeblazen, kunnen de automaten nu op andere locaties worden ingezet. Bijvoorbeeld bij tankstations.”

Volgens Van Engelen is het een uitstekende manier om op dit moment snacks te blijven aanbieden, op een verantwoorde manier met inachtneming van alle regels die gelden op het gebied van hygiëne. De warme snackautomaten zijn aan de achterzijde bij te vullen, zonder dat de klant daar last van heeft. De warmhoudplaatjes waarop de snacks liggen, zijn eenvoudig uitneembaar om gereinigd te worden.

Flexibele oplossing

“Een warmhoudkast is in deze tijd uit den boze. Onze mobiele oplossing heeft drie automaten met acht luiken waar de kwaliteit van 24 snacks, denk aan saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten en frikandellen, zo’n drie uur gegarandeerd zijn.” De kasten zijn compact en makkelijk te verplaatsen. “Ze zijn 150 centimeter breed, 180 centimeter hoog en 60 centimeter diep. Er zitten wieltjes onder, dus ze kunnen zonder problemen op een andere plek neergezet worden. Ook buiten is mogelijk.”

Klanten kunnen snel en eenvoudig contactloos betalen bij de automaat. “Personeel komt niet in contact met geld en je hebt geen problemen met afstand tussen medewerkers en klanten.” Voor de afwikkeling van de betalingen is een contract met Payter nodig. “Veel ondernemers hebben dit sowieso al, dus dat is eenvoudig te regelen.” De automaten werken op een 4G-netwerk, behalve het stroompunt is verder geen andere bekabeling nodig.

Voor ondernemers is deze mobiele oplossing een goede manier om te proeven aan de voordelen van een snackautomaat. “We leveren normaal gesproken vooral vaste oplossingen aan tankstations. Alle pluspunten van de automaat worden juist in deze tijd extra duidelijk. Hopelijk kunnen we ondernemers op deze manier helpen om hun verkoop toch zo goed mogelijk op gang te houden. Want juist in een tijd waarin heel veel stoplocaties gesloten zijn, is het tankstation een plek waar chauffeurs en andere klanten gelukkig nog wél terecht kunnen.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.