Fotorubriek: zet chauffeurs in het zonnetje bij je tankstation

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat vraagt tankstations om juist in deze tijd extra aandacht te hebben voor vrachtwagenchauffeurs. Deze groep is immers van groot belang voor het op gang houden van de economie en maatschappij. Wij zijn benieuwd hoe op jullie tankstation truckers extra in het zonnetje worden gezet in deze roerige tijd. Stuur je foto’s naar redactie@tankpro.nl.

Door de sluiting van wegrestaurants, truckstops en veel andere locaties zijn chauffeurs vooral aangewezen op reguliere tankstations. Eerder riepen het ministerie van I&W en de brancheorganisaties tankstations op om wc’s en andere sanitaire voorzieningen ruimhartig beschikbaar te stellen en te zorgen voor voldoende maaltijden voor de chauffeurs. Laat ons weten hoe jullie als tankstation extra aandacht hebben voor deze belangrijke beroepsgroep. De foto’s zullen geplaatst worden op TankPro.nl.

Een foto van een van de chauffeurs van HOS Oil, die zijn koffie kan nuttigen voor de vernieuwde shop onder de overkapping. Ingestuurd door Johan Hoekstra. 

Even bijtanken bij Fieten Olie. De foto is opgestuurd door Henry Middag

Gratis koffie, een wc-stop en een gehaktballetje mee? Marco Raap van Esso Raap uit Wenum Wiesel (afslag Apeldoorn Noord A50) stuurde onderstaand bericht door.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotorubriek: zet chauffeurs in het zonnetje bij je tankstation | TankPro.nl

Fotorubriek: zet chauffeurs in het zonnetje bij je tankstation

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat vraagt tankstations om juist in deze tijd extra aandacht te hebben voor vrachtwagenchauffeurs. Deze groep is immers van groot belang voor het op gang houden van de economie en maatschappij. Wij zijn benieuwd hoe op jullie tankstation truckers extra in het zonnetje worden gezet in deze roerige tijd. Stuur je foto’s naar redactie@tankpro.nl.

Door de sluiting van wegrestaurants, truckstops en veel andere locaties zijn chauffeurs vooral aangewezen op reguliere tankstations. Eerder riepen het ministerie van I&W en de brancheorganisaties tankstations op om wc’s en andere sanitaire voorzieningen ruimhartig beschikbaar te stellen en te zorgen voor voldoende maaltijden voor de chauffeurs. Laat ons weten hoe jullie als tankstation extra aandacht hebben voor deze belangrijke beroepsgroep. De foto’s zullen geplaatst worden op TankPro.nl.

Een foto van een van de chauffeurs van HOS Oil, die zijn koffie kan nuttigen voor de vernieuwde shop onder de overkapping. Ingestuurd door Johan Hoekstra. 

Even bijtanken bij Fieten Olie. De foto is opgestuurd door Henry Middag

Gratis koffie, een wc-stop en een gehaktballetje mee? Marco Raap van Esso Raap uit Wenum Wiesel (afslag Apeldoorn Noord A50) stuurde onderstaand bericht door.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.