Column: Een raar jaar waarin het tankstation vitaal bleek en bleef

Een terugblik op 2020 vroeg de redactie van TankPro. Op de dag dat ik dit schrijf ging Roel Maaldrink van Voxpop de straat op om mensen te vragen wat ze van 2020 hadden gevonden. De communis opinio was duidelijk: 2020 was een raar jaar, heel raar, beetje raar, apart, echt raar, toch wel raar jaar. Dus.

Medio maart gingen we thuiswerken, op vrijdag de 13e, die met de kennis van achteraf de naam eer aan heeft gedaan. Daarna sloten horeca, scholen, musea, winkels. En het wc-papier was wekenlang op. Tankstations bleven open, want onderdeel van de vitale infrastructuur. Maar wat de voorwaarden van dat openblijven dan waren? Het was de eerste dagen volmaakt onduidelijk.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.