Medeoprichter Edwin Westen (55) van Extendas overleden

Via Extendas bereikte ons het trieste bericht dat Edwin Westen is overleden. De medeoprichter en directeur van het Twentse softwarebedrijf is slechts 55 jaar geworden.

“Edwin was een krachtige en stralende persoonlijkheid, die met collega’s en relaties, een persoonlijke band heeft opgebouwd. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vriendin en kinderen, naaste familieleden en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.”

“Edwin heeft Extendas helpen grootbrengen en vormgeven. Hij speelde een hoofdrol bij de verkoop van onze systemen en het succesvol maken van ons bedrijf. Extendas is door Edwin vol passie in de petrolmarkt gezet, met een gedrevenheid en doorzettingsvermogen welke je zelden tegenkomt. Hij was continu op zoek naar nieuwe kansen en ideeën en bleef daarbij altijd open, enthousiast en sociaal. Edwin was een fijne collega, we zullen hem allen enorm missen.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.