Software van Extendas genomineerd voor Computable Awards

Het softwareplatform Social Petrol Intelligence (SPIN) van Extendas is een van de kanshebbers voor de Computable Awards 2019. De prijs wordt toegekend aan bedrijven, projecten of personen die zich afgelopen jaar hebben onderscheiden. Extendas is genomineerd in de categorie SaaS, Software as a Service.

Dankzij de combinatie van de slimme iPad-kassa (POS) en het softwareplatform Social Petrol Intelligence (SPIN) van het Twentse bedrijf Extendas, krijgen tankstation-, bakery-, shop-, en carwash-ondernemers inzicht in het gedrag van de klant. Door middel van loyaliteitsprogramma’s kunnen ze bovendien trouwe klanten belonen. In eerste instantie werd het softwaresysteem ontwikkeld om de administratieve lasten van ondernemers te verlichten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 voldoende reden om Extendas te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Voor tanken en wassen

SPIN bestaat onder meer uit een SPINpos iPad-kassa voor in de tankshop en wasgelegenheid. Tevens bestaat het uit een loyalty systeem voor trouwe klanten en een realtime koppeling naar het online platform en, indien nodig, het backoffice systeem. Extendas is al sinds 2001 actief in de tankstationbranche en richt zich sinds enkele jaren ook actief op de carwashsector. Het softwaresysteem is geschikt voor alle ondernemers binnen de tankshop- en carwashbranche. Het systeem is bestemd voor roll-overs, wasstraten en wasboxen. Tevens kan het gekoppeld worden aan alle merken wasinstallaties en randapparatuur, waaronder kentekenherkenningscamera’s en Payter-betaalterminals.

Extendas SPIN houdt alle betalingen bij. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar in het systeem. Zo kan er gekozen worden voor een prepaid-systeem dat door de gebruiker zelf aangevuld kan worden. Het is ook mogelijk om een maandabonnement af te sluiten of te wassen op rekening via een incassosysteem. Mocht afschrijving niet lukken, dan kan de pas of het abonnement geblokkeerd worden. Stemmen kan nog tot en met 6 oktober op de website van de Computable Awards.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.