Extendas en Mokobouw presenteren samenwerking op CSE 2019

Netwerken, samenwerkingen aangaan en het laatste nieuws uit de branche vernemen kan tijdens Car Wash Show Europe 2019. De derde editie van dit event vindt plaats op 18 en 19 september in De Kromhouthal in Amsterdam. Softwarebedrijf Extendas geeft ook acte de présence in de hoofdstad en presenteert een bijzonder samenwerkingsverband met Mokobouw. 

Extendas is al jarenlang actief in de petrolmarkt waar het organisaties helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen. De laatste tijd schakelen ook steeds meer wasgelegenheden de hulp van het bedrijf in. “We merken dat we steeds meer klanten uit de carwashsector krijgen. Ik denk dat we deze groep tekort doen, door ons gezicht alleen maar op de Tankstation Vakbeurs te laten zien. De Car Wash Show Europe spreekt ons erg aan, omdat we daar onze klanten van wasgelegenheden gericht kunnen ontmoeten”, vertelt marketing manager Marieke Beld.

Extendas kijkt over de grens heen en verkent de mogelijkheden om op internationaal niveau te opereren. “Car Wash Show Europe is een internationaal event. Dat is erg interessant voor ons. Wat doet de rest van de wereld en hoe wordt op actuele ontwikkelingen in het veld ingespeeld? Onze deelname aan dit vakevenement is niet alleen om onze producten en systemen te promoten, maar ook om kennis op te doen en samenwerkingsverbanden aan te knopen. We willen alle spelers en partijen uit de markt beter leren kennen en onze mogelijkheden op het gebied van samenwerking verkennen.”

Laadpalen

Samenwerkingen aangaan, is niet nieuw voor Extendas. Het softwarebedrijf heeft de handen ineen geslagen met Mokobouw. “Het gaat hier om een bedrijf dat werkzaam is in de petrochemische industrie. Op Car Wash Show Europe bemannen we samen een stand. Gezamenlijk presenteren we het kassasysteem en is er een laadpaal van Tritium te zien.”

Mokobouw is onder meer distributeur van de pompen en installaties van Gilbarco Veeder Root. Afgelopen oktober maakte het Amerikaanse bedrijf bekend dat het een partnerschap aangaat met Tritium, een Australische producent van snellaadpalen. Mokobouw is distributeur voor deze 50 kW snellaadpaal voor brandstoffen en wasstraten. “We willen laten zien wat laadpalen voor de carwashbranche kunnen betekenen”, verduidelijkt Beld.

Volgens Leon Jeekel, verantwoordelijk voor de sales en marketing bij MokoBouw, is er veel vraag vanuit de branche naar laadpalen. “En dat wordt alleen maar meer. De sector is zeer benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Is de tijd al rijp om te investeren in laadpalen? Dat is absoluut een hot item op dit moment. We merken dat het steeds interessanter wordt om in te spelen op de opkomst van elektrische mobiliteit. Het elektrisch wagenpark groeit en dat zorgt voor een grotere vraag naar oplaadpunten.” Jeekel verwacht dat het aantal laadpalen bij tankstations komende tijd rap gaat toenemen. “De investering in een snellaadpaal is relatief bescheiden en bovendien overzichtelijk. Helemaal als je de kosten vergelijkt met bijvoorbeeld een waterstofinstallatie.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Door de plaatsing van laadpalen kunnen ondernemers in onder meer de petrol- en carwashbranche een hogere servicegraad bieden. Beld: “Er komen steeds meer elektrische auto’s bij en het zou zonde zijn als je daar als ondernemer niet op zou inspelen. Zo zou het voor eigenaren van een elektrische auto toch handig zijn als hij zijn voertuig kan opladen terwijl hij bezig is op het stofzuigerplein? Zo bied je een extra service aan die je klanten zeker zullen waarderen. Op het event laten we een aantal mogelijkheden zien.”

Totaaloplossingen

Kennisdeling en informatieverschaffing zijn de motieven van Extendas om deel te nemen aan Car Wash Show Europe, die wordt georganiseerd door CarwashPro, het zusterblad van TankPro. “We willen iets laten zien waar carwasheigenaren zich in herkennen. Totaaloplossingen bieden waar je wat aan hebt en waar behoefte aan is, is het doel. Een beursbezoek moet meerwaarde bieden voor zowel bezoekers als standhouders”, besluit Beld.

Extendas en Mokobouw zijn ook van de partij als exposant tijdens de Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Het event vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Extendas en Mokobouw presenteren samenwerking op CSE 2019 | TankPro.nl

Extendas en Mokobouw presenteren samenwerking op CSE 2019

Netwerken, samenwerkingen aangaan en het laatste nieuws uit de branche vernemen kan tijdens Car Wash Show Europe 2019. De derde editie van dit event vindt plaats op 18 en 19 september in De Kromhouthal in Amsterdam. Softwarebedrijf Extendas geeft ook acte de présence in de hoofdstad en presenteert een bijzonder samenwerkingsverband met Mokobouw. 

Extendas is al jarenlang actief in de petrolmarkt waar het organisaties helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen. De laatste tijd schakelen ook steeds meer wasgelegenheden de hulp van het bedrijf in. “We merken dat we steeds meer klanten uit de carwashsector krijgen. Ik denk dat we deze groep tekort doen, door ons gezicht alleen maar op de Tankstation Vakbeurs te laten zien. De Car Wash Show Europe spreekt ons erg aan, omdat we daar onze klanten van wasgelegenheden gericht kunnen ontmoeten”, vertelt marketing manager Marieke Beld.

Extendas kijkt over de grens heen en verkent de mogelijkheden om op internationaal niveau te opereren. “Car Wash Show Europe is een internationaal event. Dat is erg interessant voor ons. Wat doet de rest van de wereld en hoe wordt op actuele ontwikkelingen in het veld ingespeeld? Onze deelname aan dit vakevenement is niet alleen om onze producten en systemen te promoten, maar ook om kennis op te doen en samenwerkingsverbanden aan te knopen. We willen alle spelers en partijen uit de markt beter leren kennen en onze mogelijkheden op het gebied van samenwerking verkennen.”

Laadpalen

Samenwerkingen aangaan, is niet nieuw voor Extendas. Het softwarebedrijf heeft de handen ineen geslagen met Mokobouw. “Het gaat hier om een bedrijf dat werkzaam is in de petrochemische industrie. Op Car Wash Show Europe bemannen we samen een stand. Gezamenlijk presenteren we het kassasysteem en is er een laadpaal van Tritium te zien.”

Mokobouw is onder meer distributeur van de pompen en installaties van Gilbarco Veeder Root. Afgelopen oktober maakte het Amerikaanse bedrijf bekend dat het een partnerschap aangaat met Tritium, een Australische producent van snellaadpalen. Mokobouw is distributeur voor deze 50 kW snellaadpaal voor brandstoffen en wasstraten. “We willen laten zien wat laadpalen voor de carwashbranche kunnen betekenen”, verduidelijkt Beld.

Volgens Leon Jeekel, verantwoordelijk voor de sales en marketing bij MokoBouw, is er veel vraag vanuit de branche naar laadpalen. “En dat wordt alleen maar meer. De sector is zeer benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Is de tijd al rijp om te investeren in laadpalen? Dat is absoluut een hot item op dit moment. We merken dat het steeds interessanter wordt om in te spelen op de opkomst van elektrische mobiliteit. Het elektrisch wagenpark groeit en dat zorgt voor een grotere vraag naar oplaadpunten.” Jeekel verwacht dat het aantal laadpalen bij tankstations komende tijd rap gaat toenemen. “De investering in een snellaadpaal is relatief bescheiden en bovendien overzichtelijk. Helemaal als je de kosten vergelijkt met bijvoorbeeld een waterstofinstallatie.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Door de plaatsing van laadpalen kunnen ondernemers in onder meer de petrol- en carwashbranche een hogere servicegraad bieden. Beld: “Er komen steeds meer elektrische auto’s bij en het zou zonde zijn als je daar als ondernemer niet op zou inspelen. Zo zou het voor eigenaren van een elektrische auto toch handig zijn als hij zijn voertuig kan opladen terwijl hij bezig is op het stofzuigerplein? Zo bied je een extra service aan die je klanten zeker zullen waarderen. Op het event laten we een aantal mogelijkheden zien.”

Totaaloplossingen

Kennisdeling en informatieverschaffing zijn de motieven van Extendas om deel te nemen aan Car Wash Show Europe, die wordt georganiseerd door CarwashPro, het zusterblad van TankPro. “We willen iets laten zien waar carwasheigenaren zich in herkennen. Totaaloplossingen bieden waar je wat aan hebt en waar behoefte aan is, is het doel. Een beursbezoek moet meerwaarde bieden voor zowel bezoekers als standhouders”, besluit Beld.

Extendas en Mokobouw zijn ook van de partij als exposant tijdens de Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Het event vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. De vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.