Avia Marees opent in 2019 nieuw paradepaardje in Hoorn

Het nieuwe tankstation van Avia Marees op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn opent na de zomer van volgend jaar de deuren. De nieuwe locatie komt langs de Westfrisiaweg, vlakbij de snelweg A7. Behalve een nieuw tankstation met een groot autowascentrum, komen er bij het nieuwe ‘multi traffic point’ ook restaurants van De Beren, McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, Subway en Febo. Spare Rib Express krijgt bovendien een plekje in de Avia-shop.

In het Noordhollands Dagblad vertelt directeur Dick-Jan Marees over de plannen voor de nieuwe locatie in Hoorn, die ter hoogte van de N23 tussen Hoorn en Enkhuizen komt. Volgens Marees wordt het project het grootste food en automotive court in Noord-Holland. Het terrein heeft een oppervlakte van 17.000 vierkante meter. Op dit moment zijn er gesprekken gaande met een partij voor de nieuwe carwash, het tankstation zal door Avia Marees zelf geëxploiteerd worden.

Marees laat verder weten dat er op het terrein, waar zo’n 190 parkeerplaatsen worden aangelegd, negen laadpunten voor elektrische voertuigen komen. Ook snellaadoplossingen worden gerealiseerd. Wat betreft het aanbod aan brandstoffen worden de mogelijkheden nog in beeld gebracht. Mogelijk liggen er ook kansen voor het aanbieden van LNG en waterstof. De verwachting is dat er begin 2019 gestart wordt met de bouw. In het vierde kwartaal zullen de meeste restaurants hun deuren open.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Avia Marees opent in 2019 nieuw paradepaardje in Hoorn | TankPro.nl

Avia Marees opent in 2019 nieuw paradepaardje in Hoorn

Het nieuwe tankstation van Avia Marees op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn opent na de zomer van volgend jaar de deuren. De nieuwe locatie komt langs de Westfrisiaweg, vlakbij de snelweg A7. Behalve een nieuw tankstation met een groot autowascentrum, komen er bij het nieuwe ‘multi traffic point’ ook restaurants van De Beren, McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, Subway en Febo. Spare Rib Express krijgt bovendien een plekje in de Avia-shop.

In het Noordhollands Dagblad vertelt directeur Dick-Jan Marees over de plannen voor de nieuwe locatie in Hoorn, die ter hoogte van de N23 tussen Hoorn en Enkhuizen komt. Volgens Marees wordt het project het grootste food en automotive court in Noord-Holland. Het terrein heeft een oppervlakte van 17.000 vierkante meter. Op dit moment zijn er gesprekken gaande met een partij voor de nieuwe carwash, het tankstation zal door Avia Marees zelf geëxploiteerd worden.

Marees laat verder weten dat er op het terrein, waar zo’n 190 parkeerplaatsen worden aangelegd, negen laadpunten voor elektrische voertuigen komen. Ook snellaadoplossingen worden gerealiseerd. Wat betreft het aanbod aan brandstoffen worden de mogelijkheden nog in beeld gebracht. Mogelijk liggen er ook kansen voor het aanbieden van LNG en waterstof. De verwachting is dat er begin 2019 gestart wordt met de bouw. In het vierde kwartaal zullen de meeste restaurants hun deuren open.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.